31 Mart yerel seçimleri için vatandaşla, esnafla buluşarak adaylarını tanıtıp oy istemek üzere sahaya inen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in dün vatandaşla yaşadığı gergin anlar gündeme damgasını vurdu. Akşener'i haklı bulan da oldu, tepki gösteren de ancak Akşener'le birlikte görüntülerin baş rolündeki vatandaşın tartışma sonrası sözleri en ilgi çekici olanlardan biri.

AKŞENER'İ KIZDIRAN SORU!

AKŞENER'İ KIZDIRAN SORU!

Önümüzdeki seçime "hür ve müstakil" girme kararı alan Akşener, dün Ankara'nın Mamak ilçesinde belediye başkan adayları Hüseyin Bayındır ile esnafı ziyaret etti. Bu sırada bir vatandaş Akşener'e "Mansur Yavaş'ı, Ekrem İmamoğlu'nu neden desteklemiyorsunuz? Niye ayrıldınız?" sorusunu yöneltti.

Ticaret Karma Küçük Sanayi Sitesi’nin Yapılacağı Arsa Satın Alındı Ticaret Karma Küçük Sanayi Sitesi’nin Yapılacağı Arsa Satın Alındı

"BİZE OY VERMEYİN, GİDİN CHP'YE VERİN"

"BİZE OY VERMEYİN, GİDİN CHP'YE VERİN"

Akşener'in bu soruya yanıtı sert oldu.

İYİ Parti lideri, "Oy vermeyin siz de. Mansur beyi seçtik, niye düzeltmedi? Biz sizin için mi parti kurduk? Vermeyin bize kardeşim oy, gidin CHP'yi destekleyin, seçtirin. Biz millet için parti kurduk. DEM'e teşekkür ediyorsunuz, bize küfrediyorsunuz. Hadi be!" sözleriyle vatandaşa sert çıktı.

PORTAKAL VE ÖZDEMİR'DEN FARKLI YORUMLAR

PORTAKAL VE ÖZDEMİR'DEN FARKLI YORUMLAR

Bunun üzerine gazeteci Fatih Portakal, Akşener için "Psikolojisi bozuk" yorumunda bulunurken Cüneyt Özdemir ise "Meral hanım haklı" diyerek destek çıkmıştı.

"ONLARIN AŞI, EKMEĞİ İYİ, BİZLER PERİŞAN"

"ONLARIN AŞI, EKMEĞİ İYİ, BİZLER PERİŞAN"

Akşener'in tartıştığı kadın daha sonra İYİ Parti'nin aday çıkarmasının AK Parti'ye yarayacağını öne sürdü, bir yandan da içinde bulunduğu ekonomik şartları dile getirdi

İYİ Parti'nin Mamak adayı Hüseyin Bayındır için "CHP'deydi, seviyorduk. Aday da oldu ama şimdi çıkamayacak. AK Parti'ye yarayacak, olan bize olacak" diyen kadın, "Onların zaten maaşı iyi, aşı iyi, ekmeği iyi, bizler perişan" diye devam edip şunları ekledi:

"KEŞKE BUZDOLABIMI GÖRSENİZ"

"Benim eşim vefat etti. Dul yetim maaşı alıyoruz çocuğumla ikimiz. Keşke buzdolabımı çekseniz; alıyoruz, bir haftaya kalmadan bitiyor. Arkası yok, devamlılığı yok."

Editör: SELAHATTİN KARAKOÇ