Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, hırsızlık suçlarıyla mücadele kapsamında haklarında kesinleşmiş hapis cezası ve yakalama emri bulunan kişilerin yakalanmasına yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Anbar, Hürriyet, Battalgazi, Esenyurt, Argıncık, Yavuzlar ve Yenişehir mahallelerinde belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Operasyonlarda, hakkında ‘herkesin girebileceği bir yerde bırakılmakla birlikte kitlenmek suretiyle hırsızlık’ suçundan 9 yıl 1 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan O.Ç., hakkında ‘adet gereği açıkta bırakılmış olan eşya hakkında hırsızlık’ suçundan 6 yıl 10 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan S.T., hakkında ‘cinsel saldırı’ suçundan 1 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan A.Ş.B., hakkında ‘şantaj’ suçundan 1 yıl 5 ay hapis cezası ile yakalama emri bulunan H.D. ile birlikte çeşitli suçlarla aranan toplam 16 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Yakalanan 12 şüpheli adliyedeki işlemlerinin ardında serbest bırakılırken, 4 hükümlü ise Bünyan Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na teslim edildi.

Editör: Haber Merkezi