Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, çeşitli suçlardan aranan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. Argıncık Mahallesi, Battalgazi Mahallesi, Esentepe Mahallesi, Anbar Mahallesi, Osmangazi Mahallesi, Kocatepe Mahallesi, Ziya Gökalp Mahallesi, Yavuzlar Mahallesi ve farklı adreslere eş zamanlı operasyon düzenlendi. Baskınlarda çeşitli suçlardan aranan 18 kişi yakalandı.
Buna göre hakkında, ‘bina içinde muhafaza altına alınmış eşya hakkında hırsızlık’ suçundan 14 yıl 7 ay kesinleşmiş hapis cezası olan H.K, hakkında ‘yol kesmek suretiyle silahla birden fazla kişi ile yağma’ suçlarından 12 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası olan L.B., hakkında ‘bir kimseyi fuhuşa teşvik etmek’, ‘yaptırmak’, ‘aracılık etmek’ veya ‘yer temin etme’ suçundan 5 yıl 7 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası olan Y.A., hakkında ‘hırsızlık’ ve ‘konut dokunulmazlığını ihlali’ suçlarından 4 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası olan G.D., hakkında, ‘açıkta bırakılmış eşya hakkında hırsızlık’ suçlarından 4 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası olan D.Ö., hakkında ‘bina içinde muhafaza altına alınmış eşya hakkında hırsızlık’ suçlarından 3 yıl 1 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası olan M.A., hakkında ‘yaralama’ suçlarından 1 yıl 10 ay 15 gün hapis cezası olan A.Y. isimli şahısla birlikte, çeşitli suçlardan aranan toplamda 18 kişi gözaltına alındı.
Yakalanan 11 kişi adliyedeki işlemlerin ardından serbest bırakılırken, 7 hükümlü ise işlemlerin ardından Gültepe Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.
Editör: Haber Merkezi