Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, çeşitli suçlardan aranan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. Yıldırım Beyazıt Mahallesi, Yeni Doğan Mahallesi, Bahçelievler Mahallesi, Beyazşehir Mahallesi, Fevzioğlu Mahallesi, Harman Mahallesi, Keykubat Mahallesi ve farklı adreslere eş zamanlı operasyon düzenlendi. Yapılan planlı operasyonlarda çeşitli suçlardan aranan 12 kişi yakalandı.

Buna göre hakkında, ‘Hırsızlık’ suçundan 12 yıl kesinleşmiş hapis cezası olan A.D., hakkında ‘Kişi hürriyetinden yoksun kılma suçundan’ 6 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası olan G.D., hakkında, ’Hırsızlık’ suçundan 6 yıl 7 ay 12 gün kesinleşmiş hapis cezası olan C.Ç., hakkında ‘Hırsızlık’ suçundan 5 yıl kesinleşmiş hapis cezası olan Y.E.S., hakkında, ‘Yaralama’ suçundan 5 ay kesinleşmiş hapis cezası olan M.D. isimli kişi ile birlikte, çeşitli suçlardan aranan toplamda 12 kişi gözaltına alındı.

Yakalanan 7 kişi adliyedeki işlemlerin ardından serbest bırakılırken, 5 hükümlü ise işlemlerin ardından Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.

Editör: Haber Merkezi