Kaza, merkez Melikgazi ilçesine bağlı Battalgazi Mahallesi Mustafa Asım Köksal Caddesi üzerinde dün akşam meydana geldi.

C.Ş. idaresindeki 38 AER 686 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kaldırımı aşarak Özkan Küçük’e ait evin duvarına çarptı. Araç hurdaya dönerken, evin mutfak ve banyo duvarında da büyük çapta hasar oluştu. Mutfak dolabı yerinden sökülürken, duvardan sıçrayan sıva ve beton parçaları da odanın her yerine dağıldı.

Kazanın etkisiyle şoka giren sürücü C.Ş. de, kendi imkanlarıyla aracından dışarı çıktı. Sürücüye ilk müdahaleyi de duvarına çarptığı ev sahibi yaptı. İhbar üzerine kaza yerine gelen polis, tutanak tuttu.

Kaza anında eşi ve 2 kızıyla birlikte mutfakta yemek yiyen Küçük ailesi de şok geçirdi. Büyük bir gürültüyle irkildiklerini belirten ev sahibi Özkan Küçük, “Mutfak adeta tepemize çöktü. Özellikle küçük kızım çok korktu. Allah’tan bizde ve kazayı yapan sürücüde bir yaralanma olmadı” dedi.

Evin seneler önce yapıldığını ve o dönem yol seviyesinin altta olduğunu belirten Özkan, yolun daha sonra taşlarla yükseltilerek ev duvarı seviyesine geldiğini anlattı. Bu kazanın 3’üncü olduğunu belirten Özkan, belediyeden kaldırım ve ev duvarı arasına çelik bariyer konulmasını istediklerini sözlerine ekledi.

Editör: Haber Merkezi