29 Mart'ta Develi ilçesinde meydana gelen olayda kısa süre önce cezaevinde çıkan Emrah Balkaş arkadaş grubu ile görüşmek için fenese mahallesindeki mağarada buluştu. Burada çıkan tartışmada Balkaş, Eyüp Yıldız tarafından 8 el kurşunla vurularak öldürüldü. Yıldız ve beraberindeki 7 arkadaşı Emrah Balkaş'ın cansız bedeni taşıyarak Abdulbaki mahallesindeki dere yatağına getirdi.

Yıldız ve arkadaşları öldürdükleri Emrah Balkaş'ı dere yatağı kenarında kazdıkları çukura gömdü. Yaşanan olay sonrası polis , Emrah Balkaş'ın cansız bedenini buldu. Yapılan soruşturma da Emrah'ı öldüren kişinin çocukluk arkadaşı Eyüp Yıldız olduğu ortaya çıktı. Kayseri Cinayet Büro Amirliği ekipleri yaptığı çalışmada cinayet işleyen Yıldız'ın yalnız olmadığını yanında arkadaşlarının olduğunu belirledi.

Polis cinayet şüphelisi 7 kişiyi yakaladı. Emrah Balkaş'ı öldüren arkadaşı ise Yukarı Develi mahallesinde saklandığı evde kıstırıldı. Yıldız, polisin teslim ol çağrısına kendini başından vurarak cevap verdi. Emniyet Müdürlüğünde sorgulandıktan sonra adliyeye çıkarılan 7 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi. (BGC)

Editör: Haber Merkezi