Cinayet Büro Amirliği, bir ayda meydana gelen 3 olayla ilgili toplamda 9 şüpheliyi gözaltına aldı. Şüphelilerden 8’i tutuklanarak cezaevine gönderilirken, yapılan müdahalelerde 1 tabanca ve 1 bıçak ele geçirildi. Gasp Büro Amirliği verilerine göre bir aylık sürede sadece 1 gasp olayı meydana gelirken, olayla ilgili 3 şüpheli mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bir aylık süre zarfında Kayseri’de 5 fuhuş ve 1 kumar olayı meydana geldiği belirtildi. Ahlak Büro Amirliği verilerine göre, olaylarla ilintili 10 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerden 1’i tutuklanırken, 2’si adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Fuhuş yapıldığı tespit edilen 1 rezidans odası ve 5 ev kapatıldı.

Kayseri’de bir ayda toplamda 72 hırsızlık vakasının meydana geldiği açıklandı. Olaylarla ilgili toplamda 93 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerden 12’si tutuklandı. Hırsızlık Büro Amirliği verilerine göre, Hırsızlık vakalarının 40 hanede, 14 kurum ve işyerinde, 8’i araç içerisinde, 9’u açık havada ve 1 olayın da bir mabette gerçekleştiği tespit edildi.

ÇOCUK ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ VERİLERİ

Çocuk Şube Müdürlüğünün verilerine göre 15 Mart ile 15 Nisan arasındaki bir aylık süreçte çocukları dilenciliğe zorlamaktan dolayı 1 aileye ve Kabahatler Kanununu çiğnemekten 15 kişiye yasal işlem yapıldı. 3 kişi ise Zabıta’ya teslim edildi. (BGC)

Editör: Haber Merkezi