İstanbul Arnavutköy Devlet Hastanesi’nde eşi ile birlikte sağlık çalışanı olarak görev yapan Sibel Uzun yönetimindeki 38 ADZ 054 plakalı otomobil ,Kahramankazan ilçesi Anadolu Otoyolu İstanbul- Ankara istikameti 43’üncü km de H.D.’nin kullandığı tıra arkadan çarptı. Feci kazada Sibel Uzun(38) ve Şener Uzun (44) vefat ederken bir çocukları ağır yaralı yoğun bakımda tedavi altına alındı.

Kazada ailenin diğer çocuğu da yaralı olarak kurtulurken Ankara'ya eşinin yanına gitmek üzere otomobilde bulunan hastaneden arkadaşları Gonca G. de hafif yaralandı. Olay yerine gelen sağlık, polis ve itfaiye ekibi kurtarma çalışması sonucu aracın ön tarafında sıkışan Sibel Uzun ve eşi Şener Uzun'un cesetleri morga kaldırılırken ,yaralanan çocukları O.U., B.U. ve Gonca G. de yaralı olarak Hacettepe Hastanesi'ne ambülanslarla kaldırıldı.

Kazada vefat eden Şener Uzun'un da babası İsmail Uzun'un da tır şoförü olduğu ve ölen ailenin Öz Sağlık-İş Sendika üyesi olarak Arnavutköy Devlet Hastanesi'nde veri giriş personeli olarak görev yaptıkları açıklanırken ailenin cenaze töreni sonrası bugün Arnavutköy Bolluca Mezarlığı'nda defnedileceği öğrenildi.(BGC)

Editör: Haber Merkezi