KAYSERİ'de bir çiçekçi, işyerinin vitrinine astığı Türk bayrağı ve yazılarla son günlerde yaşanan terör olaylarını protesto etti. Çiçekçi Ali Açıkgöz Türk bayrağının altına, 'Zoruna gidiyorsa, sıkıyorsa gel de indir. Burası Kayseri' yazdı.

Merkez Kocasinan İlçesi'nde çiçekçi dükkanı sahibi 46 yaşındaki Ali Açıkgöz, son günlerde yaşanan terör olaylarından ve her gün duyduğu şehit haberlerinden büyük bir üzüntü duyduğunu bildirdi.

Açıkgöz, ''Biz de birer Türk evladı olarak bu duruma sessiz kalmak istemedik. Daha doğrusu, içimizden gelenleri bir şekilde duyurmak ve bu vatanın sahipsiz olmadığını göstermek istedik. Bir Ermeni öldü, Türk milleti sokaklara, caddelere çıktı, 'Hepimiz Ermeniyiz' dedi. Ancak ,yüzlerce şehit veriyoruz, bir kişiden tepki yok. Buna duyarsız kalmamak adına bu yazıları yazdım. Bizim kimseye verilecek bir karış toprağımız yoktur. Şehit haberlerini duyunca içimiz parçalanıyor'' diye konuştu.

Açıkgöz, işyerinin vitrinine astığı Türk bayrağının altına, 'Zoruna gidiyorsa, sıkıyorsa, gel de indir. Burası Kayseri' yazarken, vitrinine ayrıca, 'Bir Ermeni öldü, 'Hepimiz Ermeniyiz' diye sokaklara çıkan millet, Her gün şehit veriyoruz, neredesiniz acaba???' ve 'Şehit kanından doğdu ayyıldızlı bayrağımız' yazılarını da astı.

Editör: Haber Merkezi