Kolej FM Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Aslankaya son yolculuğuna uğurlandı.
Dün saat 18.00 sularında Emek ışıklarında aracıyla seyir halindeyken kırmızı ışıkta saldırıya uğrayarak hayatını kaybeden Aslankaya bugün son yolculuğuna uğurlandı. Hunat Camii'nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Talas İlçesi'ndeki Akçakaya Mezarlığı'na defnedildi.
Mehmet Aslankaya'yı son yolculuğunda sevenleri yalnız bırakmadı. Cenaze namazına; Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, CHP İl Başkanı Mustafa Ayan, Erciyesspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ, basın ve spor camiası katıldı.

Spor müsabakalarında spikerlik yapan Aslankaya'nın tabutu üzerine Erciyesspor ve Kayserispor formaları da serilirken, tabutunun önüne de Mehmet Aslankaya’nın büyük boy fotoğrafı konuldu.


Bu arada cinayet şüphelisi olarak aranan CHP Belediye Başkan Adayı Osman Çilsal'ın danışmanı Mustafa Özcan'ın yakınlarına Mehmet Aslankaya'yı korkutmak için ayağına ateş ettiğini, öldüğünü öğrendikten sonra teslim olmaktan vazgeçtiğini söylediği ileri sürüldü.




Editör: Haber Merkezi