Kayseri’de daha önce özel bir kolejde öğretmen olduğu belirtilen 29 yaşındaki M.Ş., iddiaya göre eşinin akrabalarının borçları yüzünden icralık olunca, gittiği banka şubesinin içinde karnına bıçak saplayıp, intihara kalkışmıştı. M.Ş. 'nin o anları saniye saniye görüntülendi.

Özel bir kolejde daha önce sosyal bilgiler öğretmeni olarak görev yaptığı ancak şu an işsiz olduğu belirtilen M.Ş.'nin, eşinin akrabalarına kefil olmaktan kaynaklanan kredi borcu yüzünden evlerine icra geldi. Genç kadın, Cumhuriyet Mahallesi Bankalar Caddesi'nde bulunan banka şubesine giderek banka görevlileri ile görüştü. Görüşmede borçları ödeyecek durumlarının olmadığını dile getiren M.Ş., banka görevlilerinden 'yapılacak birşey olmadığı' yanıtını alınca, iddiaya göre bir anda çantasındaki bıçağı çıkararak karnına sapladı. Banka görevlilerinin haber vermesiyle gelen 112 ekibinin müdahalesinin ardından ambulansla Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan kadın öğretmenin durumunun iyi olduğu bildirildi.

Banka Şubesi yetkilileri öğretmen M.Ş'nin kefil olduğunu doğrulayıp, borç miktarı konusunda müşteri gizliliği nedeniyle açıklama yapamayacaklarını, kadın ögretmenin 2 bankaya daha yakınlarına kefil olduğu için borçlu durumda olduğunu belirtmişlerdi.

Editör: Haber Merkezi