Polis takibinden kaçarken 3 özel araca ve bir de ekip otosuna çarpan kişi, kuru sıkı tabanca ve av tüfeğini 2 katlı evin bahçesine attıktan sonra yaya olarak çıktı.
Kayseri'de otomobille kaçan bir kişi, polisi alarma geçirdi. Şahıs bir evin bahçesine kuru sıkı tabancası ve av tüfeğinin bırakarak kayıplara karıştı.

POLİSLE SİLAHLI ŞAHIS ARASINDA KOVALAMACA BAŞLADI
Olay, sabah saatlerinde merkez Melikgazi ilçesindeki tarihi Kayseri Lisesi'nin arkasındaki Şiremenli Caddesi'nde meydana geldi. Silahlı bir kişinin otomobille gittiği ihbarı üzerine polis ekipleri 38 BL 710 plakalı beyaz renkli otomobili takip etmeye başladı.
3 ARACA VE EKİP OTOSUNA ÇARPTI
Polis takibinden kurtulmak isteyen kişi, Cumhuriyet Meydanı yakınındaki Orduevi yanındaki caddede 3 araca ve ekip otosuna çarparak yoluna devam etti.

OTOMOBİLİNİ BIRAKARAK YAYA OLARAK KAÇTI
Polisten kaçamayacağını anlayan kişi, tarihi Kayseri Lisesi arkasındaki Şiremenli Caddesi'nde bulunan metruk binanın arkasında otomobili bıraktı ve yaya olarak kaçtı.

EVİN BAHÇESİNE SİLAHLARINI ATTI
Bu arada kaçan kişinin, A.S olduğu belirlendi. A.S üzerindeki kuru sıkı tabanca ile av tüfeğini civardaki 2 katlı bir evin bahçesine atarak kayıplara karıştı. Polis ekipleri, A.S'nin terk ettiği otomobilde ve evin bahçesinde arama yaptı. Evin bahçesinde A.S'nin bıraktığı silahları buldu.

YAKALANMASI İÇİN POLİS ARAŞTIRMA BAŞLATTI
Kimliği ve eşkali belirlenen kaçan kişinin, daha öncede bir başka kurşunlama olayına karıştığı belirlendi. Zanlının yakalanması için polis araştırma başlattı.
 
Editör: Haber Merkezi