21 Mayıs’ta akşam saatlerinde Melikgazi ilçesi Kılıçaslan Mahallesi Molla Sokak'ta meydana gelen olayda iddiaya göre, E.T. aralarında husumet olan Musa Kurkut’un kullandığı taksiyi durdurdu. İkili arasındaki tartışma kavgaya dönüştü. E.T., belinden çıkardığı tabancayla Musa Kurkut’u başından yaralayarak kaçtı. Tedavi altına alınan Musa Kurkut kurtarılamadı. Saklandığı evde gözaltına alınan olayın faili E.T. İle babası A.T., çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.

İddianame Kayseri 4’üncü Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edilirken şüpheli baba-oğul hakkında, ‘kasten adam öldürme’ suçundan müebbet hapis istemiyle dava açıldı.

BABA A.T. TAHLİYE EDİLDİ

Baba ve Oğul ilk kez hakim karşısına çıktı. Kayseri 4’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya ölen taksici Musa Kurkut’un yakınları ile tutuklu sanıklar A.T. ve E.T. ile yakınları ve taraf avukatları katıldı. E.T. kendilerini korumak istediklerini kaydetti. Mahkeme heyeti baba A.T.’nın tutuksuz yargılanmasına karar verirken oğlu E.T.’nin tutukluluk halinin devamına karar verdi. Duruşma ileri bir tarihe ertelendi.

Editör: Haber Merkezi