Kayseri Deniz Postası Tv, Kayseri Ülkü Ocakları'na mensup olduğu iddia edilen yaklaşık 50 kişi tarafından sopalarla basıldı. MHP'den istifa eden Belediye meclis üyesi Sedat Kılınç'ın programı öncesi yapılan baskında, Gazeteci Azim Deniz ile Sedat Kılınç darp edildi. Yaşanan bu çirkin saldırı sonrası Kayseri Emniyet Müdürlüğü olayı gerçekleştiren kişiler hakkında inceleme yaptı. Yapılan inceleme sonrasında Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü olayla ilgili yazılı bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “ 08.04.2022 günü saat:21.15 sıralarında Deniz Postası Gazetesi ve Televizyonu isimli iş yerine zarar verme ve darp olayı ile ilgili olarak bahse konu Gazete ve Televizyonun sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni olan Azim Deniz ve Kocasinan Belediyesi Meclis üyesi Sedat KILINÇ'ın darp edilmesi olayına karıştığı tespit edilen altı şahıs Cumhuriyet Başsavcılığından alınan talimatla gözaltına alınmıştır. Konuyla ilgili tahkikata devam edilmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”denildi.

SEDAT KILINÇ: BEN İYİYİM

Sedat Kılınç, konuyla ilgili sosyal medya paylaşımında “Değerli dostlar, ben iyiyim televizyon programı öncesi 100 kişiye yakın bir grup tarafından saldırıya uğradım. Ben iyiyim, hastahanede tedavi altındayım. Hastaneye gelen ülkemin her köşesinden arayan soran destek veren tüm dostlarıma teşekkür ediyorum. Kaçırıldığım ve sürüklendiğim haberi doğru değildir. Ben ülkem, vatanım için ölmeye de hazırım” demişti.

AZİM DENİZ: BİZİ DARP EDİP SEDAT KILINÇ'I KAÇIRDILAR 

Azim Deniz ise yaptığı açıklamada, “Şu anda Deniz Postası TV'de canlı yayında olacaktık. Burada iş insanı ve Kocasinan Meclis Üyesi Sedat Kılınç'ı burada misafir edecektik. Ülkü ocaklarına ait yaklaşık 50 kişilik grup Deniz Postası TV'yi bastılar. Televizyon stüdyomuzun içerisinde beni darp ettiler. Sedat Kılınç'ı çok şiddetli bir şekilde darp ettiler ve Sedat Kılınç'ı kaçırdılar buradan. Stüdyodan adam kaçırdılar. Buradan misafirimizi darp ederek stüdyonun içinden kaçırdılar. Bunu ülkücüler yaptı” dedi.

Editör: Haber Merkezi