KAYSERİ'de, minibüs ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında, hafif ticari araç devrildi. Kazada, şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı.

Kaza, Kocasinan ilçesi İstasyon Caddesi ile Sümer Üst Geçidi'nin birleştiği kavşakta meydana geldi. 29 yaşındaki Mehmet Yüksel yönetimindeki 07 ENV 20 plakalı minibüs, eski Çevreyolu'ndan Kayseri Sanayi Odası yönünde seyir halindeyken, Sümer Üst Geçidi'nden İstasyon Caddesi'ne giden İbrahim Eken'in yönetimindeki 51 HS 207 plakalı hafif ticari araçla çarpıştı. Kazada, hafif ticari araç devrildi ve orta refüje çarparak durabildi.


Çevredekiler tarafından devrilen araçtan çıkarılan sürücü İbrahim Eken uzun süre kazanın şokunu üzerinden atamadı. Kaza ihbarı üzerine kavşağa gelen 112 Acil Servis ekipleri, her iki aracın sürücüsüne ilk müdahaleyi yaptı. Sürücülerin kazayı hafif sıyrıklarla atlattığını belirleyen acil servis ekipleri, Yüksel ve Eken'i kontrol amaçlı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü. Kazayı görenler, ''Her iki sürücünün de verilmiş sadakaları varmış. Şiddetli bir çarpışma oldu ve ticari araç devrildi. Araçlarda bulunan sürücüler de yara almadan kurtuldular. Kaza ucuz atlatıldı" dediler.

Editör: Haber Merkezi