Kayseri’de uyuşturucu ticareti yaptığı belirlenen bir kişi, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Bu sabah KOM ekiplerince yapılan operasyonda da, 12 kişi uyuşturucu ve çok sayıda silahla birlikte gözaltına alındı.

Emniyet Müdürülüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Suçlar Büro Amirliği görevlilerince, uyuşturucu madde ticareti yaptığı belirlenen M.K.’nin yakalanması için operasyon düzenlendi. Polisler, M.K. ile kendisinden uyuşturucu madde satın alan H.E., V.T. ve M.K.'yı aynı otomobilde yakaladı. M.K’nin üzerinde yapılan aramada 2.5 gram esrar ele geçirildi. Otomobilde ise, 5 gram esrar bulundu. H.E ve V.T. 'Uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmak' suçundan işlem yapılarak salıverildi. M.K.’nin evinde yapılan aramada ise 635 gram gelen esrar ele geçirildi. M.K. "Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak” suçundan sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

BU SABAH DA 12 GÖZALTI
Öte yandan, KOM Şube ekiplerince bu sabah eş zamanlı olarak çeşitli semtlerde yapılan uyuşturucu satıcıları ve kullanıcılarına yönelik operasyonda 12 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin üzerinde satışa hazır 20 gram esrar, 48 ekstacy hap ile 104 gram metamfetamin ele geçirildi. Zanlıların üzerinde, ev ve işyerlerinde yapılan aramada da 1 kılıç, 2 kama, 1 çok amaçlı bıçak, 2 kuru sıkı tabanca, 3 av tüfeği, 1 tabanca ve 2 hassas terazi bulundu. Zanlıların soırgularının ardından yarın mahkemeye çıkarılacağı ifade edildi.
Editör: Haber Merkezi