KAYSERİ'de yol kenarında sigara içtiği sırada otomobilin çarptığı Volkan Koramaz (29), kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Kaza, merkez Kocasinan İlçesi Yunus Emre Mahallesi Bağdat Caddesi üzerinde dün akşam saatlerinde meydana geldi. Bir yakınının düğününe giden Volkan Koramaz, bir arkadaşıyla birlikte sigara içmek için dışarı çıktı.

Bu sırada, seyir halindeki 38 AK 109 plakalı otomobilin önüne, iddiaya göre bisikletli bir şahıs çıktı. Sürücü 30 yaşındaki S.B.'nin, kimliği henüz belirlenemeyen bisikletliye çarpmamak için direksiyonu kırmasıyla kontrolden çıkan otomobil, önce yol kenarında duran Koramaz'a, ardından park halindeki 38 E 0817 plakalı otomobile çarparak durdu.

Yakınlarının haber vermesiyle olay yerine gelen 112 Acil servis ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralı, Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.

Tedaviye alınan ve kalça kemiği ile kafatasında çatlaklar olduğu bildirilen Volkan Koramaz, tüm müdahalelere karşın yaşamını yitirdi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Editör: Haber Merkezi