Son aylarda peş peşe yaptığı başarılı operasyonlarla gündeme gelen Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarlarla Mücadele ve Narkotik Şube Ekipleri, yine büyük bir başarıya imza attı. Narkotik Şube Ekipleri, Kayseri- Malatya Karayolu'nda Van'dan İstanbul'a giden 34 plakalı Mercedes marka lüks bir otomobili yapılan aramada, tek kapı spor otomobilin arka kapılar için ayrılan kapalı bölmesine zula edilmiş yaklaşık 100 paket 150 kg uyuşturucu madde ele geçirildi.


Son aylarda peş peşe yaptığı başarılı operasyonlarla gündeme gelen Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarlarla Mücadele ve Narkotik Şube Ekipleri, yine büyük bir başarıya imza attı. Narkotik Şube Ekipleri, Kayseri- Malatya Karayolu'nda Van'dan İstanbul'a giden 34 plakalı Mercedes marka lüks bir otomobili yapılan teknik takip sonrası Emniyet Müdürlüğü'ne çekti.


Burada Sedef isimli özel eğitimli bir köpek yardımıyla yapılan aramada, tek kapı spor otomobilin arka kapılar için ayrılan kapalı bölmesine zula edilmiş yaklaşık 100 paket uyuşturucu madde ele geçirildi.
Poşetler halinde hazırlanarak araca zula edilmiş bölmelerden yaklaşık 150 kg ağırlığında Eroin, Metafetamin, Kokain ve benzeri uyuşturucu madde ele geçirildi.

Söz konusu kullanan İ. H. isimli şahsın gözaltına alınarak sorgulamaya alındığı, olayla ilgili geniş çaplı araştırma başlatıldığı öğrenildi.
HABER: ALİ TÜRKASLAN- SELAHATTİN KARAKOÇ
Editör: Haber Merkezi