Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Kayseri Şubesi tarafından düzenlenen Anadolu Ekonomi Diplomasisi için kente gelen Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Ankara Büyükelçisi Saeed Thani Hareb Al Dhaheri, dün düzenlenen toplantının ardından Kayseri Organize Sanayi Bölgesinde, birkaç fabrikayı gezerek burada iş adamları ile görüşmeler gerçekleştirdi.

Erciyes Anadolu Holding'te Kayseri Mantısı yiyen elçi burada gerçekleştirilen sunumun ardından çelik kapı imalatı yapan bir fabrikaya geçti. Elçi Dhaheri, burada Türk kahvesini içerek, memnuniyetlerini dile getirdi. Yenilen akşam yemeğinin ardından Elçi Dhaheri, kentten ayrıldı.

Ziyaretlerde Elçi Dhaheri'ye eşlik eden MÜSİAD Genel Başkan Yardımcısı Davut Altunbaş, “Bir MÜSİAD’lı iş adamının parayı niçin kazandığı nereye infak etmesi gerektiğini bilen iş adamlarından kurulur. Bir olacağız birlik olacağız” dedi.

MÜSİAD Kayseri Şube Başkanı Ferhat Akmermer, “Kayseri müsiad olarak genel merkezimizin elçimizi bugün Kayseri’de ağırladık. Gerçekleştirdiğimiz sunumumuzdan sonra üye ziyaretlerimiz oldu. Güzel izlenimlerle Elçimiz üyelerimizden ayrıldı” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi