Son günlerde yaptığı başarısız işlerden çok bu şehir “ Ahde Vefa” göstermiyor şeklinde yorumlar yapan Kayserispor’da sportif başarısızlık bir şeyleri sulandırarak gözardı edilmeye çalışılıyor. Aylardır bu takımın kötü olduğunu, tedbir alınması gerektiğini söyleye, söyleye dilimizde tüy bitti. Ancak yöneticiler sanki kendileri çok vefalıymış gibi, bir destek toplantısı düzenlediler ve bu toplantıdayıda ellerine yüzlerine bulaştırdalar. Üzerine birde Denizlispor’a maçında puan kaybı yaşayarak bahane üretmeye devam ettiler.

Kayserispor’a ne olduysa, bu sezon bir şeyler oldu. Hem yönetimde, hem de teknik heyette başlayan sıkıntı bu kez camiayı da sardı.

Sanki; salgın bir hastalık var.

Mayıs ayında “para yok ben bir daha aday olmayacağım” diyen Erol Bedir, bir süre sonra apar topar aday oldu ve yeniden göreve seçildi. O gün başlayan rahatsızlık veya ( adına ne derseniz deyin) talihsizlik bir türlü yakamızı bırakmadı.

Önce hazırlık maçlarında tel tel döküldük.

“Aman motivasyonu bozmayalım” derken lig başladı darmadağın olduk.

Bu kez şehrin bürokratlarının devreye girmesiyle takımı moral ve motivasyon adına toparlama girişimleri yaptık. Bir destek gecesi düzenledik. Kayseri’de herkesi bu toplantıya davet ettik, milletvekilini davet etmedik.

“Oradan bir sorun, buradan bir sorun, sportif başarı zaten hiç yok” derken ertesi gün Kayseri şehrinin vefasız olduğuna karar verdik. Neymiş efendim, Kayserililer istenilen ve beklenilen ilgiyi ve parasal desteği göstermemiş, Dünyaca ünlü Kayserili iş insanları İstanbul’dan hiç kimse arayıp toplantıya iştirak etmemiş.

Kayserispor gibi muhteşem bir takıma bu şehir vefasızlık ediyormuş…

Vay be… Buna kim karar veriyor. Teknik Direktör Hikmek Karaman’mı, Kayseri şehrinde büyük işadamı olan Kulüp Başkanı Erol Bedir’ mi, yoksa Kayserispor’a destek veriyorum görüntüsü sergileyen ve salona gelip kendi camiasından bile alkış alamayanlar mı?

Akıllı olalım beyler… “ Ahde Vefa beklenilmez, gösterilir”

Sizler, Kayserispor’un yöneticilerine soruyorum? Siz bugüne kadar hangi iş insanını ahde vefa örneği göstererek maçı davet ettiniz? Mesela stadyumun ismi verilen rahmetli Kadir Has amcanın bir yakınını maça davet ettiniz mi? Sizin vefa veya diğer adıyla destek gecenizden kimin ne kadar haberi vardı.

Kayserispor ne için var, size soruyorum ?

Kayseri şehrini ( Kayseri ismini) yüceltmek için değil mi !

Peki, üç beş kuruş insanlar para vermedi diye “ Bu şehir vefasız” denilir mi!

Bunu ima bile eden açıklamalar yapılır mı? Şahıslarla propleminiz varsa çıkın ismini açıklayın. Kişisel sorunlarınız varsa, Kayseri şehrinin ismine mal etmeyin.

Biz bu şehri ve şehrin insanlarını yüceltmezsek, Kayserispor’un ne anlamı kalır.

Kayseri olmazsa, Kayserispor’un ne önemi kalır.

“İş yaparken göz çıkarmayalım”

Bu eleştirimi destek gecesinden sonra yayın yapan gazetelerin manşetlerine bakarsanız daha iyi anlar ve algılarsınız.

Bu takım berbat futbol oynuyor.

Hala futbolcuların çok kaliteli, teknik direktörün bulunmaz insan, yönetimin mağdur olmuş iş insanları şeklinde lanse edilmesine artık bir ‘Dur’ diyen olmalı…

Bu takım hep birilerinden medet umuyor.

Bende diyorum ki: himmet sizlerde, bu kafayla giderseniz, bu şehri de kendinize küstürürsünüz, aynen üç puanları küstürdüğünüz gibi…

Toparlayıcı olun…

Bahane değil, iş üretin…

Başkalarından gelecek paraya değil, sportif başarıya motive olun. 5 maçta 3 galibiyet alsaydınız, kasanıza destek gecesinden daha fazla para koymazmıydınız?

Ne kendinize, ne de biz Kayserililere yazık etmeyin!

Bizden söylemesi…