Merhaba değerli okurlarım…

4 Temmuz 2020 Cumartesi günü, sahibi olduğum Kayseri Yerel Haber Gazetesi’nde “İBRAHİM KULULAR O DAVAYI KAYBETTİ” , “KULULAR’IN İDDİALARI ASILSIZ ÇIKTI” başlıklarıyla bir özel haber yayınladım.

Söz konusu özel haber, başlıktan da anlaşılacağı üzere Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Kayseri Eski Emniyet Müdürü İbrahim Kulular hakkında idi.

Müdür İbrahim Kulular, Kayserili İş Adamı Giyasi Öztürk ile Bekaş İnşaat’ın Eski Genel Müdürü Haydar Dündar hakkında “Soruşturmanın Gizliliğinin İhlali, Hakaret, İftira” iddialarıyla Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı’na şikâyette bulunmuş, ilgili şikâyet 2019/30159 dosya numarasıyla soruşturulmuş, 2020/11905 karar numarası ile sonuçlanmış!

Yani, Kayseri Cumhuriyet Savcısı Hüseyin Macit Tunç tarafından yapılan bu soruşturmaya, “Kovuşturmaya Yer Olmadığına Dair Karar” verilmiş!

Biz de kamu adına verilen bu kararı, sorumlu gazetecilik ilkelerinden zerre taviz vermeden yine kamu yararı gözetip haberleştirerek manşetimize taşıdık.

Söz konusu kararın zaptını da haberimize ekledik!

Kayseri için çok önemli olan o çarpıcı haberin linkini, okumayanlar veya gözden kaçıranlar için bu köşe yazımın altında yeniden paylaşacağım.

Soruşturma’nın açılmasına vesile olan konu ise, Bekaş İnşaat da 2 yıl

Genel Müdürlük yapan Haydar Dündar’ın polise verdiği şu ifade:

Bekaş şirketinde 2 yıl genel müdürlük yaptım. Bu dönemde şirket sahipleri Kayseri Emniyet Müdürü İbrahim Kulular’a daire verdiklerini söylediler ve daire devir işlerini şirket ortağı Mustafa Karahasanoğlu ile ben takip ettik. Daire mal sahibinden satın alınarak Kayseri Emniyet Müdürü İbrahim Kulular’ın kayınbiraderi olarak bildiğim Cengiz Kardeş’e devri yapıldı. Tapu kayıtlarında hangi mal sahibinden alınıp Cengiz Kardeş’e devrinin yapıldığı mevcuttur. Daire satın alınırken para ödemesini nasıl kime yolladığını bilmiyorum. Sadece Kayseri Emniyet Müdürü İbrahim Kulular’ın bu daireyi aldığını ve kimse bilmesin diye kaynına devrettiğini biliyorum. Zaten şirket sahiplerinden Bekir Karahasanoğlu, sürekli böyle bir devir olduğunu ve Kayseri Emniyet Müdürü İbrahim Kulular’ın daire aldığını dile getirmiştir. Tüm arsa sahipleri ve çevresindekiler de buna şahittir. Ve devir işlemleri tapuda belgeleriyle mevcuttur.”

Yukarıda okuduğunuz üzere, Bekaş İnşaat’ın Eski Genel Müdürü Haydar Dündar, Bekir Karahasanoğlu’nun Kayseri Eski Emniyet Müdürü İbrahim Kulular’a daire verdiğini, durumu gizlemek istediğini söylediği müdür Kulular’ın da söz konusu daireyi kayınbiraderi Cengiz Kardeş üzerine aldığını gayet açık ve net bir şekilde anlatıyor!

Olayın özü ve İbrahim Kulular’ın Giyasi Öztürk ve Haydar Dündar hakkında “Soruşturmanın Gizliliğinin İhlali, Hakaret, İftira” iddialarıyla dava açıp kaybettiği konu aynen bu şekildedir.

Bu davaya geniş perspektifte bakıldığında, kaybeden sadece İbrahim Kulular değil, Salih Kılıçdağı, Ali Çamlı ve Bekir Karahasanoğlu da çok büyük hezeyana uğradı.

✱✱✱

Kaybedilen bu dava haberini 4 Temmuz 2020 tarihinde Kayseri Yerel Haber de yayınladık.

Tam 3 gün sonra yani 7 Temmuz 2020 tarihinde ise Bekir Karahasanoğlu’nun sahibi olduğu Kent Türk TV’nin Ana Haber bülteninin 1. Gündem maddesi olduk.

Ne hikmetse bu haberin ardından her zaman olduğu gibi, Giyasi Öztürk ve Ali Türkaslan yine Kent Türk TV’nin en önemli gündemi haline geldik!

Düşünün Kent Türk TV için Kayseri’den ve Kayseri halkından daha önemli olmalıyız ki, birinci ana gündem maddeleri biziz!

Yaklaşık 20 dakika kadar süren yayında yine ne arsızlığımız kaldı ne hırsızlığımız ne de FETÖ’cülüğümüz!

Kayseri’nin en azılı FETÖ’cüleriyle kucak kucağa pozlar vermekle yetinmeyip, FETÖ’nün mütevelli toplantılarına katılan Bekir Karasanoğlu’nun Sahibi olduğu Kent Türk TV bizi FETÖ’cülük ile suçluyor!

✱✱✱

Eyyy Bekir Karahasanoğlu, ben bu filmi geçmişte çok gördüm!

Eski ortağının yine senin talimatınla yazdığı 2 saatlik senaryodan da izlemiştim ya hani hatırlarsan…

Unuttuysan hafızanı tazelemek isterim…

Figüranların zaman zaman değişse de, senaryon hep aynı!

Ben belgelerle yazıp çizip konuşuyorum, sen ve avanen; şeref yoksunu, onursuz ve haysiyetsiz insanların meziyet edindiği yöntemlere benzer tarda, hiç Allah’dan korkup kulundan utanmadan, televizyonundan maaşını verdiğin elemanlarına iftira attırtıyorsun!

Ama yemezler!

Kapında yeni tuttuğun Levent Çil ile Ahmet Bolat’ın boyları da, tıpkı diğerleri gibi benimle aynı mindere çıkmaya inan yetmez haberin olsun!

Ahmet Bolat, hakkımda Mustafa Eraslan konusunda ortaya attığı iftiraların hesabını önce Kayseri Kamuoyu’na sonra da Cumhuriyet Savcılığı’na verecek!

Levent Çil ise FETÖ iftirası atmak, alenen iftira ve diğer hakaret suçlarından emin ol en kısa sürede, Cumhuriyet Savcıları’na hesap verecek!

Öğrendiğim kadarıyla Giyasi Öztürk de, şahsına ve çocuklarına yönelik yapılan iftiralar ve hakaretler nedeniyle dava açmaya hazırlanıyor.

Hepiniz yargı önünde hesap vereceksiniz!

✱✱✱

Eyyy Bekir Karahasanoğlu senin sorunun ne biliyor musun?

Senin; hak, hukuk adalet kavramlarını rafa kaldırmış, arzu ve isteklerini sorgulamadan harfiyen yerine getirecek, ama benimle baş edebilecek yeterliliğe sahip gazetecilere ihtiyacın var!

Yeni aldığın meslekteki SİLİK şahsiyetler, seni tatmin edemezler!

Bunların da, tıpkı diğerlerinde olduğu gibi benimle baş etmeye çapları inan yetmez!

Arzu edersen, soydaşın olan sevdiğin ağabeyinden Kayseri Gazeteciler Cemiyeti’nin 204 kişilik gazeteci listesini iste, nede olsa herkese veriyorlar sana da verirler sanırım!

Belki o listeye bakıp ilham alırsın!

Fena fikir değil sanki, ne dersin?

Bence bu parlak fikri, bir kafanda değerlendir!

✱✱✱

Ha unutmadan, ben ve Giyasi Öztürk ile ilgili geçtiğimiz yıl 3-4 defa 2’şer saatlik programlar yaptırdın, o zaman eline ne geçti ki şimdi onu elde edeceksin!

Şimdi ve geçmişte ortaya attığın iftiralara en güzel cevabı, o dönem İbrahim Kulular’ın başında olduğu Kayseri Emniyet Müdürlüğü KOM şube verdi bilmez misin?

Televizyonunda attığınız iftiralarınızı temelden çürüten iadeli taahhütlü aldığın mahkeme kararları veya erişim engelleme kararları da mı seni kesmedi?

Adaletin pençesinden ve kaçınılmaz sondan kurtulmak adına, aklında kurguladığın senaryoda, figüranlarını sık sık değiştirsen de, filmindeki figüranları 1’e, 5’e, hatta 10’a veya 100’e kadar çıkarsan da, bir şey elde edemeyeceksin!

Çünkü doğru tektir ve çok güçlüdür!

Tarih gerçekleri çarpıtanları değil, doğruyu ne pahasına olursa olsun savunanları yazacak!

Günü gelince öğreneceksin!

✱✱✱

FETÖ iddianamelerine yansıyan ve Kayseri’nin en azılı FETÖ’cüleriyle gözüktüğün fotoğrafın yayınlanmasından ve sonrasında çevirdiğin entrikalardan korktuğun için bana televizyon kanalı kurma teklifinde bulundun olmadı!

Ortağın Kazım Yücel ile bana yaptığın bu cazip teklifi, ben reddettim!

Hırs yaptın!

Sigortalı – maaşlı kapında çalıştırdığın yakın koruman Tayfun Çağrıcı aracılığıyla beni tehdit ettirdin!

Koruman Tayfun Çağrıcı hapis cezasına çarptırıldı, sen halen gazeteci tehdit ettirmeye azmettirmekten yargılanıyorsun!

Seni, Ankara’daki kadın avukatı tehdide azmettirmenden aldığın hapis cezası da durduramadı!

Yetmedi yaklaşık 6 milyon TL harcayıp televizyon kanalı satın aldın!

Aldığın televizyon kanalı da seni kesmedi, bugüne kadar emrinde çalıştırdığın tüm gazetecilere bana saldırması için talimatlar verdin!

Bana saldırmayan ya da saldırıp başarısız olan performansını beğenmediğin gazetecilerin ipini çektin!

Zaten, senin derdin gazetecilik yapmak değil ki!

Sen, gazetecilikten ve gazetecinin ruhundan ne anlarsın?

Sen, FETÖ’den paçayı kurtarmak için televizyon kanalı satın alan bir adamsın!

İnşaatçısın sen, inşaatçı!!!

Kendini düşünmüyorsun, bari yanında çalıştırdığın veya kendine ortak aldığın gazeteci arkadaşların geleceğini karartma!

İstemeyerek de olsa, pazartesi gününden itibaren sen ve senin talimatlarınla bana iftiralar atan Levent Çil ve Ahmet Bolat hakkında suç duyurusunda bulunacağım.

Benim sahibi olduğum şirketten kazandığım paramı, facebook hesabımdan veya lokantada yediğim yemeği bırak da, İbrahim Kulular’ın kayınbiraderi Cengiz Kardeş’e daire verdin mi vermedin mi çık Kayseri kamuoyuna onu anlat!

✱✱✱

Kayseri’nin Anayasal Suçlarla Mücadele Eski Savcısı Salih Kılıçdağı bu işin neresinde?

Ali Çamlı bu işin neresinde?

Ali Çamlı, noter sözleşmesi yaptığın İbrahim Kulular’ın kayınbiraderi Cengiz Kardeş’e para gönderdi mi göndermedi mi bunu açıkla!

İbrahim Kulular’ın kayınbiraderine daireyi neyin karşılığında verdin çık anlat da tüm Kayseri halkı gerçekleri bilip öğrensin!

O kadar para verip televizyon kanalı satın aldın, yüreğin yetiyorsa bir canlı yayına da Bekir Karahasanoğlu olarak sen çık; anlat Kayseri halkına tüm bu olan bitenleri!

Belki o zaman satın aldığın o televizyon ve emrinde çalıştırdığın ne idüğü belirsiz çapsız anchormanlerin bir işe yaramış olurlar.

Benim haber siteme kıytırık dedirmişsin ya, sahibi olduğun o Kent Türk TV isimli televizyon kanalına inşaatından amele çıkartsan daha çok reyting toplarsın!

Çünkü o insanların hayat hikâyeleri yalın ve daha gerçekçidir, ilgi çeker!

Yalan bilmez, entrika bilmez, yok yere insanlara iftira atmaz onlar…

Tavsiyelerimi sakın yabana atma!

Aklında bulunsun…

İŞTE İBRAHİM KULULAR'IN KAYBETTİĞİ DAVANIN HABER LİNKİ LÜTFEN TIKLAYIN

https://www.kayseriyerelhaber.com/ozel-dosya/ibrahim-kulular-o-davayi-kaybetti-h30361.html