BU NASIL AYMAZLIK ? AĞLATANDA YAKINANDA İSRAİL!

Yüzyılın zulmünü işleyen İsrail sanki mağdur olmuşcasına açıklamala yapıyor. Filistinde her gün kan akıtan okuldan dönen öğrencileri gözaltına alarak sindrime ve yok etme politikası güden İsrailli yöneticilerin ‘Biz mağduruz’ açıklamaları aymazlığında bu kadarı olmaz dedirtti. Dünyanın artık bu soruna el atması elzem oldu.

Filistine gelip Müslümanların topraklarını işgal eden İsrail’in zulmü devam ediyor. Türkiye ve Başkan Recep Tayyip Erdoğan dışında hiçbir ülke ve Cumhurbaşkanının lafını bile edemediği İsrail, aymazlıkta sınır tanımaz bir hal aldı.

Onbinlerce Filistinliye zulmetmekten kaçınmayan İsrail zulmünü yönetenler sanki haklılarmış havasını oluşturmak adına başta ABD olmak üzere bir çok ülkenin zihnini karıştırıyorlar.

Jureselam- Selam şehri adını verdikleri Kudüs’te Müslümanların namaz kılma haklarının ellerinden alınması, sağlık, afiyet ve huzur anlamı taşıyan Jureselam’a hiç mi hiç yakışmıyor.

Her gün televizyonları izlerken Filistinli Müslümanların çektiği zulmü görünce ‘Allahım bu zulüm ne zaman bitecek. Bunu yapanları kahreyle diye’ yakınıp dua ediyoruz. Hala bir gelişme olmaması da bizi ziyadesiyle üzüyor. Bilakis olumlu gelişme olacak derken zulüm ateşinin Yemen’e yayılması, Dünyada her gün Müslümanların zulüm görmesi bizleri kahrediyor.

Mazlum’da din,dil, ırk aranmaz. Mazlum mazlumdur. Bu nedenle Dünyada şu anda ağırlıklı olarak Müslümanlar zulüm görmektedir.

Dünyayı yönetenlere sesleniyoruz. Herkesin mutlaka inandığı bir din var. Bu güce ve bu inanca rağmen neden dünyada zulüm bitirimiyor. Hangi din bu zulmü destekler. Bu gün Yahudilerin inancında bile zulüm yok. Buna rağmen neye inanarak neye hizmet ediliyor. Bu konuya dikkat çekmek istiyorum.

Ülkelerde mahkemeler niye vadır. İnsanlar fevri davanıpta adaleti sağlayacağım derken zulüm yapmasın diye. Dünya insanlarınıda kontrol eden ülke başkanlarının savaş hamlelerini daha başlamadan yargılayan bir sistem kurulmalı.

Bu sistem insanlık noktasını temel alıp çalışmalı. Her hangi bir dini veya şahşı değil. Bu sistem kurulmadığı takdirde Dünyada zulüm bitmeyecek. Savaaşlar ve gözyaşı hep sürecek. Bizde Kahrol İsrail deyip deyip duracağız. Allah Dünya liderlerine sağduyu versin. Çöksün bu zulüm sistemi gelsin huzur…

Kalın sağlıcakla