CHP KAYSERİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI:

AŞKIN GENÇ

MAHMUT ARIKAN

Sinan Oğan ve Zafer Partisi Çatışması Sinan Oğan ve Zafer Partisi Çatışması

BURHAN BAHADIR ÖZSOY

ZÜLKÜF ARSLAN

ÜMİT ÖZER

ÖZGEN AYDINCAK

ALİ ÇETİNKAYA

ONUR SERGEN DOĞAN

İBRAHİM KAAN

NİYAZİ ÜNALMIŞ

Parti binası önünde düzenlenen basın toplantısında konuşan il başkanı Adil Demir; “Ülkemizde 100 yıllık Cumhuriyet ve 77 yıllık çok partili demokrasi hayatımızın en buhranlı günlerinden geçiyoruz. Olağanüstü günler yaşamaktayız. Milletimiz her yeni güne katlanamayacak kadar ağırlaşan şartları giderek artan huzursuzluk, yoksulluk, işsizlikle adaletsizlik ve çaresizlikle uyanmaktadır. Bu gidişe dur demek için söz artık milletindir. Bu, bizim için tarihi bir fırsattır. Köprüden önceki son çıkıştır. 14 Mayıs 2023 günü milletimiz, ya yoksulun daha yoksullaştığı, yandaş zenginlerin daha da zengin olduğu, bal tutanın parmağını yaladığı, yolsuzlukların hat safhaya çıktığı, yasakların günlük rutine dönüştüğü, adaletin hiçbir zaman sağlanamadığı bu düzenden yana oy kullanacak ya da yeter söz milletin diyerek 14 Mayıs’ta ülkemize baharı getirerek, sandıkta tarih yazacağız.

Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu Türkiye Cumhuriyetinin 13. Cumhurbaşkanı yapacağız. Parlamentoda çoğunluğu sağlayıp Millet İttifakı olarak ülkemize yeniden demokrasi ve güven ortamını getireceğiz. Gençlerimize, köylülerimize, memurlarımıza, emeklilerimize, esnafımıza, tüccarımıza sesleniyorum. Yalvarma, yakarma, sızlanma, yalan dolana kanmayın. Sandık başına gidin, kaderinize el koyun bu iktidarı başımızdan atın. 15 Mayıs’ta ülkemizi karanlıktan aydınlığa kavuşturarak, tek adam rejimini tarih edeceğiz. Bu düşüncelerle Genel Başkanlarımızın ve partilerimizin yetkili birimlerinin büyük bir özveri ve emekle hazırladığı bu listeye saygı duymak zorundayız. Olabileceğin en iyisini yapmaya çalışmışlar. Olabilecek en geniş birlikteliği sağlamaya çalışmışlar. Listeye giren adaylarımızı tebrik ediyor ve başarılar diliyorum. Aday adayı olan arkadaşlarımıza verdikleri mücadeleden dolayı teşekkür ediyorum. Ayrıca Vekilimiz Çetin Arık beye Kayseri halkının yaşadığı sorunların yakın takipçisi, Kayserimizin meclisteki sözcüsü, sesini duyuramayan kesimlerin sesi oldunuz. Her vatandaşımıza kapınızı açtınız, her söze kulak verdiniz. Bu güne kadar yapmış olduğunuz mücadelenin yanında olduk, bundan sonrada doğrunun, haklının, mağdurun, emekçinin, vatandaşımızın yanında olacağınızdan şüphemiz yoktur. Yolunuz açık olsun. Milletimizin, ülkemizin aydınlık geleceği için her yer ve her alanda hep birlikte mücadele edip kazanacağız!

Diğer yandan CHP 1. sıra milletvekili aday Aşkın Genç ve 2.sıra milletvekili adayı Mahmut Arıkan birer kısa konuşma yaptı. birinci sıra adayı Aşkın Genç, 15 Mayıs’ta Ülkeyi bu AKP zulmünden kurtaracağız derken, ikinci sıra adayı Mahmut Arıkan ise Mevzu memleket meselesi ise bir birliktelik çok önemli. Allah’ın izniyle sayın kemal Kılıçdaroğlu’nu 15 Mayıs sabahı Türkiyemizin 13.cumhurbaşkanı yapacağız dedi.