CHP Kayseri İl Başkanı Adil Demir, saha çalışmalarında örgütsel çalışmalarının yanı sıra, kadın kollarıyla birlikte aile destekleri sigortası kapı kapı anlatılıyor. Bu çalışmaların yanı sıra esnaf ziyaretleri, muhtar buluşmaları ve STK çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Gürer: “Seyyar Satıcılar Sosyal Güvenlik Sistemine Dahil Edilmeli” Gürer: “Seyyar Satıcılar Sosyal Güvenlik Sistemine Dahil Edilmeli”

Özellikle hafta sonları ve ramazan bayramı dahil saha çalışmaları ve hane ziyaretlerini hız kesmeden sürdürdüklerini aktaran Demir, "Biz haftanın bazı günleri değil, başka program yoksa 7 günü sahadayız. Hemen hemen her gün il ve ilçe örgütleri, meclis üyeleri, kadın kolları, gençlik kolları ve mahalle sorumlularıyla bir mahallede girilmedik kapı bırakmıyoruz. Merkez dahil 16 ilçede ve Mahallesi’nde girilmemiş hane bırakmadık. Özellikle kadınlarımız, gençlerimiz, müsait olan meclis üyesi arkadaşlarımız, ana kademedeki arkadaşlarımızla yarının programını bugünden yapıyoruz" dedi.

Başkan Demir, saha çalışmalarında Cumhuriyet Halk Partisi'nin vaadi olan Aile Destek Sigortası'nın, eğitim alan partililer tarafından kapsamlı olarak anlatıldığını ve çalışmalarını ilk günden beri ciddiye alarak çalıştıklarını belirterek, "Çalışmalar kapsamında önemli yol aldık. Bizim il ve ilçelerimizde çok sayıda hane var. Çok sayıda aile ziyaret edildi. Biz aslında 10 binleri aşan haneyi gezmeyi hedefliyoruz. Amacımız Aile Destek Sigortası'nı detaylı olarak vatandaşımıza anlatmak, bunun üzerinde çok duruyoruz. Dolayısıyla bu zaman alan bir çalışma. Tüm örgütümüzün çalışmalarıyla elde edilen verilerin de ilgili sisteme girişlerini yapılıyor. Bunları Genel Merkezimiz de görüyor" diye konuştu.

'YORULMADAN ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRECEĞİZ'

Öte yandan il ve İlçelerde faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarıyla ve muhtarlarla sürekli dirsek teması halinde çalıştıklarına değinen CHP İl Başkanı Adil Demir sözlerine şöyle devam etti;

"Toplumun her kesiminin nabzını tutup, her talebi ve beklentiyi rapor halinde Genel Merkezimize bildiriyoruz. Uzun yıllardır bu partinin çatısı altında birçok kademede görev aldım. Genel Başkanımızın bu dönem yaratmış olduğu iklim uzun yıllardır eşi benzeri görülmemiş bir motivasyona dönüşmüş durumda. Hem parti içinde hem de partimize mesafeli duran seçmen nezdinde çok olumlu geri dönüşler alıyoruz. Artık herkes;  birçok sorunun Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun mücadelesi sayesinde çözüldüğünü net bir şekilde biliyor. KYK borcu bulunan öğrencilerin faizlerinin silinmesi, 3600 ek gösterge ve emeklilikte yaşa takılanların sorununun çözümünde Genel Başkanımızın mücadelesi sonucu hükümetin adım atmak zorunda kaldığının farkındalar. Bizler de kapı kapı çalışarak, muhtarlarımızla bir araya gelerek, derneklerimizi ziyaret edip, onları ağırlayarak Genel Başkanımızın ve genel merkezimizin mücadelesine katkı sunuyoruz. Yaşlısından gencine, esnafından işçisine, memuruna kadar her kesimin Millet İttifakı'na ihtiyaç duyduğu bu dönemde bizler görevimizin ve sorumluluklarımızın bilinciyle sandığı halkın önüne koydukları güne kadar durmadan ve yorulmadan çalışmalarımızı sürdüreceğiz. CHP Kayseri il ve İlçe Örgütleri olarak, ilimizde yarattığımız bu çalışma ortamı, sivil toplum kuruluşlarımızla ve Kayserili hemşerilerimizle olan diyalogumuz ve halkımızın teveccühü ile Kayseri tarihinde ulaşılmamış oy oranına talibiz. Genel Başkanımıza iktidar yolunda omuz verebilmenin motivasyonu ile durmadan çalışıyoruz. İl ve ilçe örgütlerimiz  tüm kadrosuyla seçime hazır durumda. Sandık sorumlularımız, mahalle sorumlularımız ve komisyonlarımız tamamlandı. Herkes seçim gününü büyük heyecanla bekliyor. Milletvekili adaylarımız ise dört gurup halinde ekipleriyle birlikte sahada çalışmalarına aralıksız devam ediyorlar. Bu seçim ülkemizin bir dönüm noktası olacak, sahada gördüğümüz kadarıyla milletimiz demokrasiden yana tavrını koyacak ve bu beceriksiz iktidarı tarihin derinliklerine kara bir leke olarak yollayacak."

Haber-Selahattin KARAKOÇ