Sarız İlçe Yönetim Kurulu tarafından 31 Mart'ta yapılacak Belediye Başkanlığı seçiminde başarıya ulaşmak için hane ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirildi. CHP’liler, ilçedeki tüm mahalle sakinleriyle sık sık bir araya gelip vatandaşların sorunlarını tek tek dinliyor.

“SARIZ’LILARIN EROĞLU’NA DESTEKLERİ TAM”

İlçe merkezinde ve kenar mahallelerde seçmenlerle buluşan CHP Sarız İlçe Belediye Başkan adayı Ömer Faruk Eroğlu, “Biz her gün sahadayız. Bize güzel yüzlü kardeşlerimiz gönüllerini açtılar. Biz seçim çalışmaları dışında da onlarla her zaman beraber olduğumuz için ziyaretlerimize devam ediyoruz.

Biz burada hem daha önce yaptığımız görev süremizce çalışmaları anlatıyor, hem de onların bizlere talepleri varsa Parti yönetimimizle konuları görüşmek üzere bir araya geliyoruz. İnşallah bundan sonraki süreçte onların bizlere olan destekleri tam olacak. İlçemizde çözmemiz gereken şeyler var.

KAYSERİ’DE 1 MAYIS ÇOŞKUYLA KUTLANDI KAYSERİ’DE 1 MAYIS ÇOŞKUYLA KUTLANDI

Zaten çözebilecek durumda olduğumuzu ve kararlılığımızı göstermek için onlarla buradayız. İnşallah 31 Mart'ta biz halkımızla birlikte çok önemli bir zafere imza atacağız. Vatandaşlarımız, sorunları daha iyi gördüğü için birlikteyiz. İlçemizde yaşayan ve sorunları iyi bilen kardeşlerimizin çok önemli tavsiyeleri var. Yereldeki beklentilerini inşallah hayata geçireceğiz” dedi.

CHP’nin Sarız İlçe Belediye Başkan Adayı Ömer Faruk Eroğlu, “Çok güzel ve yerinde ziyaretler yapıyoruz. Partimiz ile eş güdüm içerisinde vatandaşlarımızı ziyaret etmeye devam ediyoruz. Ben çok teşekkür ederim. Sarızlı hemşerilerime onları yanımızda görmekten çok mutluyuz” diye konuştu.

Haber-Selahattin KARAKOÇ

Editör: SELAHATTİN KARAKOÇ