Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri Milletvekilli Aday Adayı Zeki Gümüş, seçim çalışmaları kapsamında Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ'ı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Gümüş, " Türkiye'nin siyasi,ekonomik,sosyal, çevresel ve hukuki sorunları var. Bu sorunların çözümünde katkıda bulanabileceğimi düşündüğümden dolayı siyesete girmiş bulunmaktayım" dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri Milletvekilli Aday Adayı Zeki Gümüş, seçim çalışmaları kapsamında Kayseri Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti.

Ziyarette önce öz geçmişi hakkında bilgiler veren Gümüş, "Siyasete ciddi anlamda katkıda bulunacağımı düşündüğüm için girdim. Çünkü Türkiye'nin siyasi,ekonomik,sosyal, çevresel ve hukuki sorunları var. Bu sorunların çözümünde katkıda bulanabileceğimi düşündüğümden dolayı siyesete girmiş bulunmaktayım. Benim 10 yaşında bir kızım var. Kızım meclisteki kavgayı görünce bana 'Bana neden kavga ediyorlar' diye sordu. Bende kızama 'Kızım ben siyasette olmadığım için kavga ediyorlar. O mecliste ben olsam kavga etmezler' diye söyledim. Benim gibi insanların o Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne girmesi gerekliliğine inandığım için aday adayı oldum" diye konuştu.
Daha sonra konuşan Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Gümüş'e başarılar diledi.
HABER: ALİ TÜRKASLAN