Valilik toplantı salonunda düzenlenen protokol törenine, Vali Şehmus Günaydın, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ile aile adına hayırsever Murat Şapcı katıldı. Vali Günaydın törende yaptığı konuşmada, “Kayserili hayırseverlerimiz özellikle eğitim alanında, sağlık alanında ve ihtiyaç duyduğumuz bir çok alanda yapmış oldukları hayırlarla kamu hizmetlerinin sağlıklı bir şekilde yürütülmesi için çok büyük destek veriyorlar. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Bugün Kocasinan ilçemizde çocuklarımıza yeni bir anaokulu kazandırmanın heyecanını yaşıyoruz” dedi.

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ise, yapılacak anaokulunun Şeker Mahallesine yapılacağını ifade ederek, bu anaokulunun bölgedeki ihtiyacı ciddi manada karşılayacağını söyledi.

Hayırsever Murat Şapcı da, anne ve babasının memleket hasretinin hiçbir zaman bitmediğini ifade ederek, “Onlar da şehrimizdeki çocuklarımızın daha iyi eğitim alması için böyle bir çaba gösterdiler. Onlar adına burada bulunmaktan çok mutluyum. İnşallah şehrimize güzel bir eser kazandıracağız” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi