Kayseri Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi’nde, 750 öğrenci karne heyecanı yaşadı. Eğitim-öğretim yılının, birinci dönemini takdirle bitiren öğrenciler, OSB yönetim kurulu tarafından çeyrek altınla ödüllendirildi.

Öğrencilerin boş zamanlarında öğrenmek için çaba harcamaları gerektiğini söyleyen OSB Denetim Kurulu Üyesi Erdoğan Aslan, şöyle konuştu: “Burada eğitim faaliyetlerinin, eksiksiz devam ettiğini görmek bizleri mutlu ediyor. Fakat öğrencilerimiz kendilerini geleceğe çok iyi hazırlamalı. Boş zamanlarını öğrenmek için fırsata dönüştürmeli. Özellikle, Kayseri’den başlayarak tarihi yerleri gezip, tarihi miraslarımızı daha yakından öğrenmeliler. Bunun yanı sıra, yabancı dil eğitimi de büyük önem taşıyor. Öğrencilerimiz yabancı dile de ayrı önem verip, en az bir yabancı dil öğrenerek alanlarında kendilerini en iyi şekilde yetiştirmeliler.”

OSB Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi Okul Müdürü Orhan Bayar ise, “Okulumuz eğitim öğretimde üçüncü yılını geride bırakıyor. 2015-2016 eğitim öğretim yılında, ilk mezunlarımızı vereceğiz. Başarı oranımızı her geçen gün artırıyoruz. Özellikle, son dönemlerde sportif alanda da okulumuz büyük başarılar elde etti. OSB yönetiminin desteğini yanımızda hissetmek motivasyonumuzu artırıyor. Bugüne kadar, ihtiyaç duyduğumuz her alanda yanımızda olan ve bizlerden desteklerini esirgemeyen yönetimine teşekkür ederiz” dedi.

Editör: Haber Merkezi