Kayseri Ticaret Odası, üyelerinin yurtdışı pazarlarda daha çok yer almasını sağlamak adına yeni bir dış ticaret eğitimi programı hazırladı.

Eğitim programına ilişkin açıklama yapan Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, oda üyelerinin yurtdışı pazarlarda rekabet güçlerinin artırılması ve potansiyel pazarlardaki fırsatları yakalayabilmeleri amacıyla dış ticaret konusunda bilgilendirme, eğitim ve danışmanlık faaliyetleri yürüttüklerini söyledi.

Bu kapsamda, Kayseri Ticaret Odası ve Türk Dışticaret Vakfı arasında protokol imzalandığını belirten Hiçyılmaz, “Üyelerimizin dış ticarete yönelik kendi işlerini kurabilmelerini ve mevcut olan pozisyonlarını sürdürebilecek yeterlilikleri kazanmalarını sağlayacak Dış Ticaret Uzmanlık Eğitim Programı düzenliyoruz” dedi.

Türk Dışticaret Vakfı Koordinasyonunda yürütülecek ve Mayıs ayında başlayacak olan programının hafta sonları gerçekleştirileceğini kaydeden Başkan Hiçyılmaz, “1 ay sürecek eğitim programı her hafta sonu cumartesi Pazar günleri öğleden sonra 14.00-18.00 saatleri arasında yapılacaktır. 64 saatlik programımız ise Eylül 2016’da uygulamaya girecektir. Eğitim programlarımıza katılmak isteyen üyelerimiz başvurularını. www.tdvsem.com adresindeki başvuru bölümünden Türk Dışticaret Vakfı’na yapacaklardır. Daha fazla bilgi edinmek isteyen üyelerimiz, Odamız internet sitesinden faydalanabilir” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi