Yaşar Gayrimenkul A.Ş. bünyesinde yer alan Yaşar Akademi 2022 yılı 3. eğitim etkinliği düzenlendi. Erciyes Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe Kişisel Gelişim Uzmanı Murat Özdeniz katıldı.

Yaşar Gayrimenkul çalışanlarına diksiyon, pazarlama, kurumsal aidiyet ve takımdaşlık konularında seminer veren Özdeniz, bu eğitimi verdiği için çok mutlu olduğunu dile getirdi. Özdeniz, “Burada olmaktan çok mutluyum ve çok memnunum. Yaşar Akademi 2022 yılı 3. eğitim etkinliğine davet edildiğim için çok gurur duruyorum. Buraya beni davet ettiler, beni ailelerine aldılar. Bu durum benim için gerçekten gurur ve mutluluk verici bir olay. Bugün burada her biri birbirinden değerli kardeşlerim ile birlikte olmanın keyfini ve mutluluğunu yaşıyorum. Ben çok keyif aldım, dinleyenlerinden keyif aldıklarını görüyorum “ şeklinde konuştu.

‘YIL İÇERİSİNDE EĞİTİMLERİMİZ DEVAM EDECEK’

Düzenledikleri eğitim ile Yaşar Gayrimenkul A.Ş. bünyesinde çalışan personellerine diksiyon, pazarlama, kurumsal aidiyet ve takımdaşlık eğitimi verdiklerini söyleyen Yaşar Gayrimenkul, Ticari Gayrimenkul Uzmanı Yiğit Erciyes, “Yaşar Gayrimenkul A.Ş.’nin bünyesinde bulunan Yaşar Akademi 2022 yılı 3. eğitim etkinliğindeyiz. Bu etkinlik ile danışman ve çalışma arkadaşlarımıza etkili hitabet, pazarlama ve kurumsal aidiyet şeklinde eğitimlerimiz devam ediyor. Yıl içerisinde bu eğitimlerimizin devamı da gelecek” dedi.

Editör: Haber Merkezi