Hacılar Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde yaptığı çalışma ile park, bahçe, cadde ve sokaklarda çim biçme ve yabani ot temizleme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Çevre kirliliğinin önüne geçildiği çalışmalarla vatandaşlara da temiz bir ortam sağlandığını belirten Hacılar Belediye Başkanı Av. Bilal Özdoğan, “Ekiplerimiz park, cadde ve sokaklarda yabani otların temizliğinin yapılmasının yanı sıra ilaçlama çalışması da yapıyor.

Ayrıca İlçemiz genelinde park ve bahçelerimizde çim biçme, cadde ve sokaklarımızda görüntü kirliliği oluşturmaması açısından yabani ot temizleme çalışmaları yapıyoruz. Ardından yabani otların yeniden büyümesini önlemek içinde ilaçlama çalışması yapılıyor.” dedi.

Başkan Özdoğan, “Bizler düzenli şekilde kontrol ve temizliklerimizi yaparken vatandaşlarımızdan çöplerini çöp konteynırlarına atmasını rica ediyoruz.” dedi. Özdoğan, ayrıca eğitim-öğretim dönemi öncesinde tüm okullarda temizlik ve dezenfektan çalışmalarının da tamamlandığını belirterek okulların eğitime hazır hale getirildiğini söyledi.

Editör: Haber Merkezi