Marianne Molu Amfi de gerçekleştirilen mezuniyet törenine, Rektör Prof. Dr. Mustafa Çalış, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Borlu, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hakan Aydın, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ ile akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hakan Aydın, mezuniyet töreninde yaptığı konuşmada mezun öğrencileri tebrik etti. Fakülteleri hakkında bilgiler de veren Dekan Aydın, “ Sevgili gençler, asla doğruluktan ayrılmayalım. Kendimiz, bizleri yetiştiren anne ve babalarımız, ülkemiz ve milletimiz için daima yararlı işler yapmaya özen gösterelim. İnsani, etik ve kültürel değerlere daima bağlı kalalım. Bulunduğumuz ve görev yaptığımız ortamlarda fakültemizi en iyi bir şekilde temsil etmenin gayreti içinde olalım. Fakültemiz ile iletişimimizi mezuniyet sonrasında da aynı şekilde sürdürelim. Bizlerin her daim sizlerin yanında olduğunu unutmayın” dedi.

Rektör Prof. Dr. Mustafa Çalış ise, “2001 yılında kurulan İletişim Fakültemiz bünyesinde Gazetecilik, Radyo Televizyon ve Sinema ile Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümleri ile eğitim- öğretim faaliyetlerini sürdürmektedir. Ayrıca İletişim Fakültemizde, öğrencilerimizin uygulamalı eğitimleri açışından önemli bir yere sahip olan ERÜ TV, Gazete Kampüs, Erciyes Film Atölyesi, Haber Atölyesi, Halkla İlişkiler Atölyesi, Reklam Atölyesi, Fotoğrafçılık Atölyesi ve Radyo Atölyesi ile öğrencilerimizin pratik eğitimlerine destek sağlamaktadır. Daima gelişmeyi ve ilerlemeyi kendisine amaç edinen İletişim Fakültemiz, iç ve dış paydaşları ile işbirliği halinde sektörün ihtiyaç duyduğu bilgi ve insan gücünü üreten, kaliteli eğitim kadrosu ve gelişmiş teknolojik altyapısıyla ülkemizin tercih edilen ve önde gelen saygın fakültelerinden birisidir” dedi.

Editör: Haber Merkezi