Kayseri Birleşik Kafkasya Derneği gençler için eğitim programları düzenliyor. Bu kapsam da üniversite öğrencileri için PLC bölümünde eğitim için kullanılan teknik cihazı getirildi. Kocaeli'de işyeri bulunan ve AK Parti Kayseri Milletvekili Hülya Nergis’in eşi olan Etem Nergis’in verdiği ilk derse 5 öğrenci katıldı.

Dernekten yapılan açıklamada, İş insanı Etem Nergis, ’’Geleceğimiz olan gençlerin eğitimi için PLC programlama bilgisayarını başkan Cemil Görücü’ye teslim ederek onlara ilk eğitimi verdi. Başkan Cemil Görücü ve yönetim kurulu üyeleri Erhan Akhan, İrfan Tok, hiçbir STK'da olmayan böylesine önemli ve kıymetli hediyelerinden dolayı Etem Bey'e teşekkür ederek Pınarbaşı Uzunyayla Çerkes Peyniri ve Çerkes çocuk kahramanı thelescuk hediye etti.

PLC Programlama iş sektöründe gençlerin bir adım önde olmasını sağlayacak önemli bir katkı. Gösterdiği ilgi, alaka ve katkıdan dolayı değerli iş insanı Etem Nergis’e teşekkür ederiz. PLC eğitimleri Sahabiye’de ki dernek binasında ara ara devam edecek‘’ifadelerine yer verildi. (BGC)

Editör: Haber Merkezi