Açılış programına Kayseri Üniversitesi Rektörü Kurtuluş Karamustafa, Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun, Rektör Yardımcıları Derviş Boztosun ve Semra Aksoylu, İlçe Protokolü, Mühendislik, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanı ve Rektör Danışmanı Okan Karahan, Genel Sekreter Mehmet Akkuş, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan açılış programında yapılan konuşmalarda Bünyan MYO Müdürü Emre Hayri Baraz, Bünyan Meslek Yüksekokulu hakkında bilgiler verdi.

Hayırsever Erkut Korkmaz ise yaptığı konuşmada Bünyan Meslek Yüksekokulu’na her türlü desteği vermeye devam edeceklerini söyledi. Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun'da, Kayseri Üniversitesi Bünyan Meslek Yüksekokulu’nun Bünyan ilçesine sağladığı katkıdan övgüyle söz ederken, belediye olarak Bünyan MYO’nun gelişimine destek olmayı sürdüreceklerini kaydetti.

Kayseri Üniversitesi Rektörü Kurtuluş Karamustafa konuşmasında çok amaçlı salon desteğinden dolayı hayırsevere teşekkür etti. Rektör Karamustafa, “Kayseri şehri sahip olduğu hayırsever kültürü ile Türkiye’nin önde gelen şehirlerindendir. Dolayısıyla Türkiye’nin neresine gitseniz Kayseri’nin hayırseverlikteki bu namını duyarsınız. Kayseri, hayırseverleri ile tanınmış bir şehirdir. Üniversitemizin böyle bir şehirde kurulu olması bizlerin de işlerini kolaylaştırmaktadır. Ben buradan Bünyan Meslek Yüksekokulu’nun hayırseverlerine teşekkür ediyorum. Güç birliği ile okulumuzun daha ileri düzeye gelmesi için çaba sarf ediyorlar” dedi.

Kayseri Üniversitesi Rektörü Karamustafa, konuşmasının ardından hayırsever Erkut Korkmaz’a konferans salonu desteklerinden dolayı üniversitenin çini işlemeli gümüş tabağını takdim etti. Salonun açılış kurdelesinin kesilmesi ve kokteyl ile program sona erdi.(BGC)

Editör: Haber Merkezi