Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç 150. Yılda 150 Projesi kapsamında, KAYMEK’te Kent Atölyesi projesini hayata geçiriyor. Konu hakkında açıklama yapan Büyükkılıç, kadim şehir Kayseri'de sanata ve sanatçıya karşı duyarlılıkla hazırlanan Kent Atölyesi projesiyle Kayserililere hizmet vermek için sabırsızlandıklarını dile getirdi.

“BİZ BU ŞEHRİ ÇOK SEVİYORUZ”

Tarihi Kayseri Mahallesi'nde bulanan Kent Atölyesi’nde modern ve tam donanımlı dersliklerde çok farklı sanat branşlarında kurslar düzenleneceğini belirten Büyükkılıç, “Ayrıca çok kıymetli sanatçılarımızı koleksiyonlarıyla birlikte Kent Atölyemizde ağırlayacağız. Sergiler, workshoplar ve etkinlikler ile sizlerle buluşacağız. Biz bu şehri, kültürü ve sanatı çok seviyoruz” dedi.

Ebru, kaligrafi, yağlı boya resim, kâğıt rölyef yapımı ve dolgu oyuncak bebek yapımı gibi branşların yer alacağı Kent Atölyesi’nde kurslar yüz yüze eğitim ile gerçekleşecek.

Kent Atölyesi’nde açılacak olan kursları incelemek ve kayıt olmak için www.kaymekonline.com adresinden işlemler gerçekleştirilebilecek.

Editör: Haber Merkezi