Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Güney, 13-14 ve 20-21 Haziran tarihlerinde yapılacak Lisans Yerleştirme Sınavlarına (LYS) girecek öğrencilere başarılar dileyerek, “Hedefimiz, Üniversitemizde sosyal ve kültürel yönü güçlü, başarılı bireyler yetiştirmektir” dedi.

NNYÜ Rektörü Prof. Dr. Kerim Güney yaptığı açıklamada, Üniversiteye giriş sınavlarının ikinci aşaması olan ve yükseköğretim kurumlarının lisans programlarını tercih etme olanağı sağlayacak Lisans Yerleştirme Sınavlarının bu yılda 5 oturum halinde gerçekleştirileceğini hatırlatarak, “Öğrencilerin, yıllardır hazırlandıkları ve hayatlarında önemli bir dönüm noktası olan LYS’de başarılı olacaklarına inanıyorum. Beklentimiz, iyi üniversite eğitimi almış, başarılı bir neslin yetişmesidir. Bu doğrultuda hedefimiz, Üniversitemizde modern eğitim metotları uygulayarak çağın gerektirdiği bilgi ve becerilere sahip, küreselleşen dünyadaki gelişmeleri iyi okuyup anlayabilen, ihtiyaçlara uygun doğru ve hızlı çözümler üretebilen, araştırmacı, girişimci, paylaşımcı, ekip çalışmasında başarılı, sorunları çözebilen, teknolojik gelişmeleri izleyip faydalanabilen, bakış açısı geniş, toplumsal ve etik değerlere saygılı, sosyal ve kültürel yönü güçlü, başarılı bireyler yetiştirmektir.” diye konuştu

Mesleklerini, dolayısıyla geleceklerini belirleyecek olan öğrencilere LYS’de başarılar dileyen Rektör Prof. Dr. Kerim Güney, öğrencilerin yetiştirilmesinde emeği geçen tüm öğretmenlere ve velilere de teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi