Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Tanıtım Komisyonu Başkanı Doç. Dr. Burcu Oralhan konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “İkinci ek yerleştirmede barajlar düşürüldü. Daha fazla gencimiz üniversiteli olma imkanı yakaladı. Hem akademik hem sosyal ve kültürel alanların bir çoğunu besleyen üniversiteyiz. Tercih yapacak öğrenciler bu dönemi kaçırmasınlar. Üniversite kampüsümüz çok geniş. Bir öğrenci burada 365 gün sıkılmadan zaman geçirebilir. Dolu dolu sosyal – kültürel faaliyetlere katılabilir.

Kulüplerle bir arada olabilir. Ayrıca yurt imkanlarımız çok fazla. Yurtlarda da tek kişilik ve 3 kişilik odalarımız mevcut. Öğrencilerimiz konaklama sıkıntısı yaşamayacak. Genç ve dinamik kadronun yanında tecrübeli bir kadromuz var. Öğrencilerimizi bir taraftan TÜBİTAK gibi projelerle hem de bölümleriyle alakalı pratik alanlarda tecrübe kazanmaları için destekliyoruz. Öğrenci – hoca iletişimi çok yakın. Erasmus çift anadal tercihine öğrencilerimizden yoğun talep var” diye konuştu.

NNYÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölüm Başkanı Prof. Dr. Onur Gözbaşı ise açıklamasında, “NNYÜ kurucu vakfımız ve mütevelli heyetimizin ortaya koyduğu vizyon, gayretler ve şehrimizin tam desteğiyle kurulduğu günden bu yana hızla gelişerek kısa surede böylesi modern yapıya kavuşmuş; çağdaş, nitelikli eğitim verebilmek adına altyapı ve donanım bakımından hazır hale gelmiştir.

Biz öğretim üyelerine düşen de öğrencilerimizi mezuniyet sonrasına en etkin şekilde bireysel gelişimlerine katkılar sunarak hazırlamaktır.” ifadesinde bulundu.

Editör: Haber Merkezi