ERCİYES Koleji İlkokulu 1'inci sınıf öğrencileri, okumayı öğrenmenin sevincini, renkli gösterilerin yer aldığı Okuma Şenliği ile kutladı.

Erciyes Koleji İlkokulu 1'inci sınıf öğrencilerinin Okuma Şenliği, Kadir Has Kültür ve Sanat Merkezi’nde yapıldı. Şenliğe, Erciyes Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Hastekkeşin, Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, İlkokul Müdürü Ali Baykal, Lise Müdürü Sabahattin Yılmaz, okul yöneticileri, öğretmen, öğrenciler ve veliler katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan şenlikte, Erciyes Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Hastekkeşin, insanın en değerli varlığının çocukları olduğunu belirtti. Hastekkeşin, bu gerçeği Erciyes Koleji’nin çok iyi bildiğini ve yatırımların en değerlisinin insana yapılan yatırım olduğu bilinciyle çalıştıklarını kaydetti. Okulun göstermiş olduğu başarılardan da söz eden Hastekkeşin, şöyle konuştu:

“Okulumuz bu yıl akademik sosyal ve kültürel alanda ciddi ve önemli başarılara imza atmış bulunmaktadır. Robotikte Türkiye şampiyonluğu, okçuluk alanında il birincilikleri, yüzme alanında Türkiye dereceleri, resim ve kompozisyonda il birincilikleri ve daha sayamayacağımız kadar başarılar elde ettik. Akademik alanda ise TEOG’da 85 mezun öğrencimizden 20'si tüm soruları doğru cevaplayarak Türkiye birinciliklerini elde etmişlerdir. Bu başarıların hepsi bizim bir aile olmamızdan ve bu düşünceyle hizmet vermemizden kaynaklanmaktadır.”

Daha sonra öğrenciler birbirinden güzel gösteriler sundu. Şiirler okuyan, dans gösterileri sunan öğrenciler, sergiledikleri halk oyunlarıyla da alkış aldı. Okuma Şenliği'nde tüm öğrencilere üzerinde fotoğrafları bulunan plaketleri verildi.
Editör: Haber Merkezi