KAYSERİ Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, 1977-78 döneminde mezun olduğu yıllardaki ismi &Erkek Sanat Okulu' olan Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin mezunlar buluşmasına katıldı. Başkan Çelik, Talas ilçesine Havacılık Lisesi yapacaklarını açıkladı.

Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi mezun buluşması düzenlendi. Okulun eski öğrencileri ve öğretmenlerinin bir araya geldiği mezunlar buluşmasına katılan kendisi de bu okuldan mezun olan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, “Geçen yıl da burada bir araya geldiğimizde arkadaşlarımıza mezunlar buluşmasının geleneksel hale getirilmesini önermiştim. Arkadaşlarımın bu teklifimi dikkate almasından büyük mutluluk duydum. Hiç değilse yılda 1 de olsa hasret giderme ve eski günleri yad etme imkanı buluyoruz. Merkez Endüstri Meslek Lisesi’nden 1977-78 döneminde elektronik bölümünden mezun oldum. O zaman adı sanat okuluydu. Bugünkü gibi imkanlar 40 yıl önce yoktu” dedi.

BÜYÜKŞEHİR HAVACILIK LİSESİ YAPACAK

Kayseri’ye Havacılık Lisesini yaptırma sözü veren Başkan Çelik, “Havacılık Lisesi Talas Belediye Başkanımızın projesiydi ve yerini hazırlamıştı. Hayırsever bulamazsak Büyükşehir Belediyesi olarak yapmaya söz veriyoruz” diye konuştu.
Editör: Haber Merkezi