Melikgazi Belediyesi olarak çocukların ve gençlerin eğitim alacağı nitelikli eserleri Melikgazi’ye kazandırmaya devam edeceklerini söyleyen Başkan Palancıoğlu, “İl Müftümüz Sayın Prof. Dr. Şahin Güven, İlçe Müftümüz Sayın Ahat Taşçı ile hayırseverimizin eşi Sayın Fatma İpek ve oğlu Sayın Ali İpek’in katılımıyla Mehmet Zahid Kotku-İpek Diyanet Eğitim ve Kültür Merkezimizde, yaz dönemi Kur’an Kursu Eğitim Programı açılışına katıldık. Burayı yaptıran rahmetli Sami Abiyi pandemiden dolayı kaybettik.

Mekânı cennet olsun. Bugünkü programla beraber Kur’an Kurslarımızın ilk açılışını yapacağız. Bir Müslümana ve İslamiyet’e yakışan en önemli şey yaşadığımız yerlerin nitelikli temiz olması. Burada nitelikli temiz gençlerimiz yetişecek. İslam ve Kur’anı Kerimle tanışarak liyakatli bir hale gelecekler. Böylece ülkemizin geleceğine hitap edecek şekilde bir donanımda olacaklar inşallah. Tüm çocuklarımızın toplumumuza hayırlı birer evlat olmalarını diliyorum. Rabbim hayırlı eylesin. Bu binanın yapılmasında çok emek verdik. Bu nezih ortamı sağladık. Önümüzdeki günlerde Fatma İmamoğlu hayırseverimizle tamamladığımız Kur’an kursunun da açılışını yapacağız. Gençlerimize buralarda güzel ortamlar oluşturmaya çalışıyoruz. Her zaman bu şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz.” dedi.

İl Müftüsü Prof. Dr. Şahin Güven ise, “Belediyemize ait bu yerde Hayırsever Sami İpek ile beraber bu güzel mekan yapıldı. Allah razı olsun hızla burası tamamlandı. Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Böylesine güzel bir tesisi Kayserimize kazandırmış olduk. Rabbim bu yaz kursunu da hayırla tamamlamayı nasip etsin.” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi