Kayseri’de sucuk satışı yapan esnaf, son günlerde işlerin iyi olmamasından dertli. Azalan sucuk satışlarını arttırmak isteyen esnaf, çareyi '1 kilo sucuk alana 1 kilo bedava' kampanyasında arıyor.

Vatandaşların sucuğa olan ilgisinin azaldığını dile getiren esnaf Osman Tokat, bu nedenle dikkat çeken kampanyalar yaptıklarını belirtti. '

1 kilo sucuk alana 1 kilo bedava' kampanyası başlattıklarını belirten Tokat, “Bu konuda uyarı yazısını işletmemize astıktan sonra bir hareketlilik oldu. Zaten bizler de durağanlaşan işimizi arttırmak istiyoruz. Satışlarımız iyi değil, eskisi gibi satış yok. Ne yazık ki sucuğun memleketinde sucuğa olan ilgi azaldı. Ekonomik nedenler bunun sebebi olabilir. İşte biz de bu kapsamda zaman zaman vatandaşın bütçesine uygun kampanyalar düzeliyoruz” dedi.

Kampanyanın markalı sucuklara yönelik olduğunu belirten Tokat, “Kimsenin aklında şüphe olmasın. Biz markalı sucukları kampanya kapsamında satışa sunuyoruz. Şu an bu kampanyada vatandaşımıza kilosu 38 lira olan sucuktan veriyoruz. Uyarı yazımızda da sucukların yüzde yüz dana eti olduğunu belirttik” diye konuştu.

 
Editör: Haber Merkezi