Kayseri'de faaliyetlerine başlayan sektörün yeni öncüsü Ada Sigorta, düzenlenen törenle açıldı. Açılışa
CHP Milletvekili Şevki Kulkuloğlu ile CHP Milletvekili adaylarından Feyzullah Keskinin de katıldı.



Kayseri'de faaliyetlerine başlayan sektörün yeni öncüsü Ada Sigorta, düzenlenen törenle açıldı. Açılışa CHP Milletvekili Şevki Kulkuloğlu ile CHP Milletvekili adaylarından Feyzullah Keskinin de katıldı.

CHP Kayseri Milletvekili Şevki Kulkuloğlu açılışta yaptığı konuşmada, ''Kayseri’nin önemli sigorta kuruluşları arasında yer alacak olan Ada Sigorta'nın sektöre hayırlı olmasını diliyor, sosyal yaşantılarında ve daha önceki iş tecrübelerinde oldukça başarılı olan Sabri-Neşe Denizkurdu çiftinin yeni şirketlerinde de büyük başarılara imza atacaklarına inanıyorum" diye konuştu.



Firma yetkilisi Neşe Denizkurdu konu ile ilgili yaptığı açıklamada ‘’Sigorta sektöründe çeşitli firmalarda uzun süre deneyim kazandık. Kazanmış olduğumuz bu birikimleri, yine konusunda uzman eşim ile birlikte kendi firmamızı kurarak sektöre ve müşterilerimize kazandırmak istedik. Firmamız sektörde az rastlanır bir amaç doğrultusunda kuruldu. Şöyle ki; İhtiyaç fark etmeksizin her türlü riskin teminat altına alınabileceği ve müşteri memnuniyetinin en üst seviyede tutulacağı bir anlayışı kendimize vizyon edindik.’’

Açılışa BNP Paribas Cardif Emeklilik yöneticileri, Ergo, Ray ve Acıbadem sigorta şirketleri yöneticileri, bir çok sivil toplum kuruluşu temsilcisi, işadamları, Ankara Yeminli Mali Müşavirler Odası Kayseri İl Temsilcisi İmdat Şimşek ve davetliler katıldı.




HABER: SELAHATTİN KARAKOÇ

Editör: Haber Merkezi