Açıklamalarda bulunan Çarşıbaşı,”1946 yılında dedemiz Hamdi Çarşıbaşı tarafından kurulan ve 4 kuşaktır ailelerin sofralarına en doğal, sağlıklı ve güvenilir gıda ürünlerini taşıyan Çarşıbaşı, Kayseri’de başladığı yolculuğunu bugün Türkiye’nin yanı sıra 25 ülkede daha sürdürüyor. Çarşıbaşı gıda ürünlerine gösterilen ilgi ve alaka sayesinde 75’inci yılımıza ulaşıp sadece Kayseri’nin değil Türkiye’nin en köklü gıda şirketlerinden biri haline geldik. Çarşıbaşı markalı ürünlerimizi ABD, İngiltere, Avusturya, Honkong ve Çin başta olmak üzere dünyanın 4 bir tarafına ulaştırıyoruz.

Çarşıbaşı tarafından geliştirilen ve firmamıza tescilli olan yenilikçi Türk lokum çeşitlerimiz ve diğer geleneksel Türk lezzetleri dünyada büyük ilgi görüyor. Çarşıbaşı’nın geliştirdiği mantı lokumu, gül formundaki lokum gibi ürünlerimiz artık bir çok ülkede gurme mağazalarda ve kahve yanında ikramlık olarak yerini almış durumda.

ÜRÜN GRUPLARI 3 BAŞLIKTA TOPLANDI

Ürün gruplarını süt mamulleri, çikolata şekerleme ve hediyelik kategorileri altında 3 ana başlıkta toplayan Çarşıbaşı, glütensiz çeşitleriyle de sağlık hassasiyeti olan müşterilerine hitap ediyor. Şekerleme ve çikolatalar ile Kayseri’de tüm bayram ve özel günlerin geleneği olan Çarşıbaşı, hediyelik ürünleri konusundaki titiz çalışmalarını da sürüyor. Helva çeşitleri, glütensiz pekmezli ceviz sucuğu, özel bal, sürekli taze ve kaliteli kuruyemişler ile baharatlar, günlük çekim özel sıcak susam tahini de Çarşıbaşı ürünleri arasında.

KAYSERİ’DEKİ 5. SATIŞ NOKTASI KUMSMALL AVM’DE AÇILDI

Kayseri genelinde tüm müşterilerimizin Çarşıbaşı ürünlerine kolaylıkla erişebilmesi için mağazalarımızın sayısını artırmaya karar verdik. Gelen franchise başvuruları içinden Çarşıbaşı markasını en iyi şekilde taşıyabilecek yatırımcıları seçerek Kayseri’deki 5’inci satış noktamızı Kumsmall AVM’de açtık. Lokum, çikolata, hediyelik çikolata ayrıca kuruyemiş ve özel gün, bayram, nişan, nikah şekerleri sunan franchise konseptimizi geliştirmeye ve yaygınlaştırmaya devam edeceğiz. Çarşıbaşı gıda ürünlerine nesiller boyu gösterdiğiniz ilgi ve güvenin bize yüklediği sorumluluk ile çalışmaya devam ediyoruz” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi