Kayseri’de başlayan ve ülke genelinde geçerli olan uygulamadan tüm eğitim çalışanları yararlanabilecek. Anlaşmalı Aytemiz istasyonlarından eğitim çalışanları yüzde 3’e kadar indirimden faydalanabilecek. Eğitim çalışanları ‘VAAY’ uygulamasını indirip, bildirilen fiyatlar üzerinden avantajlı indirim tanımlanacak.

Aytemiz Vaay Mobil uygulamasını indirip uygulama içerisinden ‘EGITIM’ kodunu girerek, her akaryakıt alışverişlerinde yüzde 3’e varan yakıt indiriminden anında yararlanabilecekler. Aytemiz Akaryakıt Dağıtım A.Ş. Firması, İl Millî Eğitim Müdürü Ayhan Teltik, Aytemiz Akaryakıt Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Tufan Zor ve Aytemiz Petrol Bölge Müdürü Murat Uğur Ulaş tarafından imzalanan Avantajlı Yakıt Protokolü kapsamında tüm Millî Eğitim çalışanları, AYTEMİZ'in anlaşmalı istasyonlarından yapacakları ürün alımlarında Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'na (EPDK) bildirdiği fiyatlar üzerinden yüzde 3'e varan indirim avantajından yararlanacak.

AVANTAJDAN FAYDALANMAK İÇİN ‘VAAY’ ALANINDAN KAYIT YAPILMALI

Avantajdan faydalanabilmek için, Aytemiz mobil aplikasyonun içinde yer alan ‘Vaay’ alanından kayıt yapılmalı, bilgiler eksiksiz olarak doldurulmalıdır. Kaydı tamamlanan müşteri Aytemiz tarafından gönderilen uygulama şifresi ve telefon numarası ile Aytemiz Mobil Uygulamasına giriş yapmalı ve Kayseri İl Millî Eğitim Müdürlüğü'ne özel kodu 'katılım kodu giriniz' alanına bir kez girmesi yeterli olacaktır. Avantajın tanımlaması için üyeler tarafından kullanılacak kod ‘eğitim’ olarak belirlendi.

Uygulamadan faydalanmak için bu linkten indirebilirsiniz: https://bit.ly/AytemizKayseri

Editör: Haber Merkezi