AK Parti Kayseri Milletvekili Kemal Tekden, ''Bizler hayvancılığın Kayseri'de gelişmesi için elimizden gelen çaba ve destekleri yapmaya gayret edeceğiz. Sizler de projelerle hayvancılığın gelişmesine destek olmaya gayret edin'' dedi.

Milletvekili Kemal Tekden, Kayseri İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Derneğini ziyaret etti. Kayseri İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Derneği Başkanı Ünay Çakı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yaptıkları çalışmaları anlattı, yaşadıkları sıkıntıları dile getirdi. Çakı, Milletvekili Tekden'den, sıkıntılarının çözümü için destek istedi.

Damızlık sığır yetiştiricilerinin sıkıntılarını dinleyen AK Parti Milletvekili Kemal Tekden ise ''Hayvancılık konusunda proje açısından Kayseri'nin daha üst seviyelerde olması için hem üreticilerin hem de siyasilerin üzerine çok daha fazla iş düşmektedir. Bizler hayvancılığın Kayseri'de gelişmesi için elimizden gelen çaba ve destekleri yapmaya gayret edeceğiz. Sizler de projelerle hayvancılığın gelişmesine destek olmaya gayret edin'' dedi. Tekden, hayvancılığın gelişmesi için üretilecek projelerin arkasında olduklarını söyledi.

Editör: Haber Merkezi