Alman-Türk Ticaret Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Jochen Siegfried ve beraberindeki heyet, Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz’ı ziyaret etti.
Alman-Türk Ticaret Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Jochen Siegfried, Alman-Türk Ticaret Merkezi Yönetim Kurulu Üyeleri Frank Rössler, Kai Peltzer, Ercan Akdemir ve Alman-Türk Ticaret Merkezi Menajeri Bilgehan Aktaş katıldığı ziyarette, Hiçyılmaz'ın yanı sıra, KTO Başkan Yardımcısı Celal Hasnalçacı, Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Tuna, KTO Meclis Üyesi Şafak Çivici ve Besim Gültekin ile meslek komitesi üyeleri Hüseyin Alper, Tayyar Fevzi Kaşıkçı, Ahmet Sinan Özkeçeci ve Şükrü Kakillioğlu hazır bulundu.
Hiçyılmaz, Türkiye ile Almanya arasında uzun yıllara dayanan dostluk bulunduğunu belirterek, "Almanya, Avrupa’da en fazla ticaret yaptığımız ülkedir. Ticari ilişkilerimizi artırma konusunda Oda olarak faaliyetlerde bulunuyoruz. Kayseri, atılım gösteren ve her alanda önemli ivme yakalayan bir şehir. Alman konuklarımız, ticaret yapma konusunda doğru adresteler. Kayseri’ye gelmenizden dolayı mutluluk duyduk. Bu çalışmaları önemsiyoruz" diye konuştu.
Alman-Türk Ticaret Merkezi Menajeri Bilgehan Aktaş ise, Kayseri Ticaret Odası’nın kendilerini konuk etmesinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek, "İki ülke arasında neler yapılabileceği, ticaret alanında nasıl birliktelikler kurulabileceği konusunda görüş alışverişinde bulunmak için geldik. Bunu da burada sizlerle buluşarak, canlı olarak gerçekleştiriyoruz" dedi.
 
Editör: Haber Merkezi