Kayseri’de bulunan Mobilya üreticilerini bir araya getirmeye, sorunlarını çözmeye yönelik kurulan Kayseri Mobilya Sanayicileri Derneği (KAYMOS) ilk genel kurulunu yaptı.

"AMACIMIZ FİRMALARIMIZI GÜÇLÜ HALE GETİRMEK"
Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Toplantı salonunda yapılan Genel kurula 75 dolayında üye katıldı. Divan teşekkülü akabinde Genel Kurul açış konuşmasını yapan Derneğin Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Alak amaçlarının , Kayseri Mobilyasını markalaştırmak olduğunu, bunun içinde önemli çalışmalar yapacaklarını belirtti.

Başkan Alak sözlerine şu şekilde devam etti: “ Derneği kuralı kısa bir süre oldu.Biz Kayseri’de üretim yapan firmalarımızı daha güçlü hale getirmek için bu derneği kurduk .Bu süre zarfında 75 üyeye ulaştık. Hedefimiz kısa sürede üye sayımızı 150 üyeye ulaştırmak. Bunun için çalışmalarımız sürmektedir. Kayseri Mobilya üretiminde önemli bir konumda. Çok Sayıda markanın üretildiği ilimizde gelecek için projeler yapılması gerekmektedir. Amacımız daha kaliteli üretim ve daha çok ihracat yapılabilmesine imkan vermek. Üyelerimizin katıldığı yurt içi ve yurtdışı fuarlarda en iyi şekilde temsil edilmesini sağlama çabasında olacağız “ dedi.

Açış konuşmaları ve eski yönetimin ibrası sonrası yeni yönetim kurulu seçimine geçildi. Seçime tek liste katıldı. Yapılan seçim sonrasında Mahmut Alak’in listesi oy çokluğu ile seçildi.


Yapılan seçim sonrası Yönetim Kurulu Asil üyeliklerine Mahmut Alak , Bilal Aygün, Burhan Soyserin , Celal Doğan, Fuat Ekin, Mustafa Silay , Recep Mutlu, Seyhan Arifoğlu, Yunus İmamoğlu , Denetim Kurulu Asil Üyeliklerine ; Hüseyin Narin, Seyit Özaslan, Mustafa Andaç, Disiplin Kurulu üyeliklerine ise Erdal Özdemir, Suat Dur ve Sinan Cehan seçildiler.

Yönetim Kurulu kendi arasında yaptığı toplantıda başkanlığa yeniden Mahmut Alak ‘ı seçerken Başkan Yardımcılıklarına da Celal Doğan ve Seyhan Arioğlu getirildi. Derneğin genel sekreterliğini de Yavuz Öztürk yaptı.

Editör: Haber Merkezi