Bir süredir yüzlerce sanayicinin bir araya gelerek oluşturduğu platform tarafından ağır eleştirilere maruz kalan ve yapılan iş ve işlemlere ilişkin suç duyurusu başta olmak üzere hukuki süreçlerin başlatıldığı Kayseri OSB’nin mevcut yönetimi hakkında bir iddia daha gündeme geldi.

Kayseri OSB’ne sahip Çık platformu tarafından yapılan girişimler sonucu gelen müfettişlerin çalışması sırasında Kayseri OSB’nin tüm bilgilerine bilgisayarlardan dijital ortamda erişilmesini sağlayan server sistemi çöktü.

Kayseri OSB’ne sahip Çık platformu Sözcüsü İş İnsanı Bekir Okay Kiracıoğlu, yaptığı paylaşımla Kayseri OSB’de yaşanan ilginç ve manidar olayı Kayseri kamuoyu ile paylaştı.

Kiracıoğlu paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Sanayi Bakanlığı'na ve Cumhuriyet Başsavcığılı’na verdiğimiz dilekçe üzerine bölge müdürlüğüne bakanlık müfettişleri geldi. Teftişin başladığı gece Kayseri OSB’nin serverinin siber saldırıya uğradığı tüm sistemler kilitlendiği bilgisi tarafımıza ulaşmıştır. Teftişin başladığı günün gecesi yaşanan bu olay çok manidar olup takdiri sanayicimize bırakıyoruz. Bu arada bu siber saldırıyı bizim üzerimize atmaya çalışan yönetime yok artık bu kadar da olmaz diyoruz.”

Editör: Haber Merkezi