Göreve seçildikten sonra kurum ziyaretlerine devam eden Saadet Partisi Kayseri İl Başkanı Avukat Baki Coşkun; “Kayserimize hizmet eden tüm kurum ve kuruluşlarımızla yakın çalışma içerisinde olmak istiyoruz. Bu noktada Sanayi Odası Başkanımızla da hem tanışmak hem de memleketimiz için birlikte neler yapabiliriz diye fikir alışverişinde bulunmak üzere bu ziyareti gerçekleştirdik” dedi.

Ziyarette tüm dünyanın ve doğal olarak ülkemizin de içerisinden geçtiği salgın sürecininKayseri sanayisi üzerindeki etkileri de görüşüldü.KAYSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci,özellikle pandemi nedeniyle işleri aksayan sanayi esnafına sunulacak destekler hakkında bilgilendirmede bulundu.

SANAYİCİ ADİL BİR ŞEKİLDE DESTEKLENMELİ

Sıcak bir atmosferde geçen ziyarette Saadet Partisi’nin sanayicinin desteklenmesi ve sanayinin geliştirilmesi konusundaki fikirlerini aktaran Coşkun;“Merhum Lider Necmettin Erbakan’ın sanayi konusundaki hassasiyetini hepimiz biliyoruz.Bu zor dönemin aşılması için sanayicinin adil bir şekilde desteklenmesi gerekir”dedi.

Görüşme sonrasında Saadet Partisi İl Başkanı Avukat Baki Coşkun,Mehmet Büyüksimitci’yeProf. Dr. Necmettin Erbakan’ın “Davam” kitabını hediye etti.

Editör: Haber Merkezi