Kayseri Ticaret Odası’nın “Ticarete Bakış” dergisinin yeni sayısı yayınlandı. Derginin yeni sayısına; Kayseri Valisi Orhan Düzgün ve Orta Anadolu Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Fatih Gavgacı yazılarıyla konuk oldu.

Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz’ın “Hedefimiz; Tüccarımız, Şehrimiz ve Ülkemizin Kalkınmasıdır” başlıklı yazısı ile Oda üyelerine seslendiği Ticaret’e Bakış dergisinin yeni sayısında, Oda faaliyetlerinin yanı sıra birçok konuda haberler yer aldı.

Hiçyılmaz yazısında, “Geleceğin bilim ve teknoloji ile şekillendirileceğinin farkında olarak, Ar-Ge’ye dayanan ve inovasyona dönük bir anlayış ile bilimin peşinde hiç bitmeyecek bir maratonun içinde yer almaktayız. Girişimciliğe, yenilikçiliğe, bilimsel gelişmeye, teknolojik alt yapıya dayanan ve yüksek katma değer yaratan üretime dünden daha fazla ihtiyacımız olduğu önemli bir gerçektir. İşte bu anlayış ile siz değerli üyelerimize hizmet sunma yarışında hep daha ileri noktada olma gayreti içindeyiz. Yeni hizmet anlayışı, yeni yapılanma ve en nihayetinde, mekânların hizmete verdiği katkıyı da eklersek, yeni hizmet binası yapımı konusunda anlayışımızdan taviz vermeden çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

Ticarete Bakış’ın yeni sayısında, 2015 yılı başından Nisan ayına kadar yapılan faaliyetler başta olmak üzere, Meslek Komitesi başkanlarıyla röportajlar, Kayseri Valisi Orhan Düzgün ve Orta Anadolu Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Fatih Gavgacı’nın imzasını taşıyan yazılar yer aldı.

Ticarete Bakış Dergisi’nde ayrıca; ihracat başta olmak üzere Kayseri ve Türkiye’nin ekonomik göstergelerine ilişkin veriler ile ekonomi yazıları; turizm, yaşam ve yöresel lezzetler başlıklarında üyelere yönelik bilgilendirme konuları da işlendi.

Editör: Haber Merkezi